MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de Aslanoğlu'ndan ilk: 'Ortak yönetim' kararı
Politika
8 Temmuz 2024 Pazartesi 14:25

CHP İzmir'de Aslanoğlu'ndan ilk: 'Ortak yönetim' kararı

CHP İzmir’de il başkanı Aslanoğlu, kadın kolları il kongresinin ardından görevi bırakan başkan, kongrede kaybeden aday ve kazanan isimle salı günü arka arkaya ayrı toplantı gerçekleştirip mesaj verecek. Öte yandan Aslanoğlu ‘ortak yönetim’ kararı aldı. İlki bu hafta gerçekleşecek olan ‘ortak yönetim’ toplantıları 2 ayda bir yapılacak ve ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri bir araya gelecek. 
GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçimlerin ardından ilk parti içi yarış kadın kollarında başlamıştı.

İzmir’de il kongresinde 2 aday yarışırken, sandıkta Pınar Sert Ceylan’ı geride bırakan Zahide Kurun yeni kadın kolları başkanı seçilmişti. 4 yıla yakın süredir il başkanlığı görevini sürdüren Nurdan Şenkal Uçar ise adaylıktan çekilmiş, Sert Ceylan’ı desteklemişti.

BIRAKAN, KAYBEDEN VE KAZANAN İSİMLE TOPLANTI
CHP İzmir’de il kongresinin ardından il başkanı Aslanoğlu düğmeye bastı. Aslanoğlu salı günü 3 ayrı toplantı gerçekleştirecek. Aslanoğlu ilk önce görevi geride bırakan eski başkan Uçar ve yönetimiyle bir araya gelecek ve “Küsmek, kenara çekilmek yok” mesajı verecek. Aslanoğlu daha sonra ise Sert Ceylan’la bir araya gelip “İl kongresi geride kaldı. Kaybeden yok. Birlikte çalışacağız” mesajını iletecek. Aslanoğlu il kongresinden yeni kadın kolları başkanı olarak çıkan Kurun’la da toplantı yapacak. Yeni başkanı tebrik edecek olan Aslanoğlu’nun “Kimseyi ötekileştirmeyin, dışarıda bırakmayın, kongre sonrası örgütü kucaklayın” mesajı vermesi bekleniyor. 

ASLANOĞLU’NDAN ‘ORTAK YÖNETİM’ KARARI
Öte yandan Aslanoğlu önemli bir karara imza attı.  Aslanoğlu 2 ay da bir il yönetim kurulu toplantılarını ‘ortak yönetim’ adı altında gerçekleştirecek. Ana kademe il yönetiminin yanı sıra kadın ve gençlik kolları il yönetimlerinin de katılımıyla il yönetim kurulu toplantısı yapılacak.

İlki bu hafta kadın kollarında yaşanacak devir teslim toplantısının ardından  gerçekleşecek ‘ortak yönetim’ Aslanoğlu döneminde ilk olma özelliği taşıyacak. 

CHP İzmir’de uzun süredir ‘ortak yönetim’ toplantıları yapılmıyordu.

Perşembe günü yapılması planlanan ‘ortak yönetim’ toplantısının ilkinde ana kademe ve kadın kolları yönetimi yer alacak. 
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir