MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de Başkan Ankara’da, gözler MYK’da, gündem yeni yönetim!
Politika
16 Ocak 2023 Pazartesi 14:01

CHP İzmir’de Başkan Ankara’da, gözler MYK’da, gündem yeni yönetim!

CHP İl Başkanı Aslanoğlu çalışmaların ardından tamamlanan yeni yönetim listesini sabah saatlerinde gittiği Ankara’da Genel Merkez’e sundu. İzmir Örgütü’nün gözü saat 16.00’da yapılacak MYK toplantısında olacak. Son şeklini MYK'da alacak liste onay alır ve karar çıkarsa CHP İzmir’in yeni yönetimi de belli olacak.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Deniz Yücel’in milletvekilliği aday adaylığı kararı sonrası istifasının ardından Şenol Aslanoğlu’nun il başkanlığı görevine atanması sonrası 1 numaralı gündem yönetimde yapılacak revizyon... 

CHP İl Başkanı Aslanoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kente ziyaretinin ardından dün akşam tamamlanan çalışmalar sonunda oluşturulan yeni yönetim listesiyle sabah saatlerinde Ankara’ya gitti. Aslanoğlu listeyi Genel Merkez’e sunarken, gözler saat 16.00’da yapılacak Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısına çevrildi. Yeni yönetim listesi MYK’da son şeklini alacak ve karar çıkması durumunda CHP İzmir’in yeni yönetimi de belli olacak. 

ASLANOĞLU: GENEL MERKEZİN TAKDİRİ 
Öte yandan Aslanoğlu da Gerçekizmir'e konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ben konu hakkında daha önce Genel Merkeze kenttten aldığım tüm bilgileri aktarmıştım. Karar Genel Merkezimizindir. Ne zaman gündemlerine alacakları da Genel Merkezin takdiridir" mesajını verdi. 

KİMLERİN ADI GEÇİYOR? 
Edinilen bilgiye göre yeni yönetim listesinde belediye çalışanlarının yer almamasına özen gösterildi. Listede mevcut yönetimde 6-7 ismin yer aldığı bildirilirken, Ahmet Yıldız, Leman Tunus ve Görkem Duman’ın bu isimler arasında bulunmasına yüksek ihtimal veriliyor. 

Listede yeni isimlerden ise Celal Yıldız, Nurcan Adıgüzel, Serap Yılmaz, Orhan Polat, Ali İhsan Yıldız, Barış Özdemir ve Salih Özçiftçi’nin yer alabileceği ifade ediliyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 CEMİL
 16 Ocak 2023 Pazartesi 18:12
gaziemirden 1 isim yönetime girmesi lazım arda ışık kardeşim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir