MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP  İzmir'de İl Başkanı Yücel'den vekillerle 'ittifak' zirvesi!
Politika
24 Aralık 2018 Pazartesi 16:46

CHP İzmir'de İl Başkanı Yücel'den vekillerle 'ittifak' zirvesi!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, partisinin İzmir Milletvekilleri ile bir araya geldi. Yücel vekillerden İzmir geneli ve ilçelerle ilgili İYİ Parti ile ittifak konusunda fikirlerini aldı. Toplantıya yönelik konuşan Yücel, "Vekillerimizle ittifak ve seçim çalışmaları hakkında ortak görüşlere sahibiz.  Partimizin İYİ Parti ile yapacağı ittifakı çok önemsiyoruz. Ancak bu ittifakın Cumhur ittifakındaki gibi  bir çıkar ve pazarlık ittifakı olmadığının da herkesin farkında olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- CHP’de yerel seçim hazırlıkları devam ederken, partinin İzmir cephesinde de süreci en başarılı şekilde yönetmek adına mesai sürüyor.

CHP ve İYİ Parti’nin 21 ilde ittifak kararı almasının ardından süreç hareketlenirken, gözler ilçelerde de ittifak olup olmayacağına çevrildi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel geçtiğimiz hafta önce il yönetimi ardından da ilçe başkanları ile bir araya gelerek ittifak gündemini masaya yatırmıştı. Yücel gün içinde ittifak ve seçim çalışmaları noktasında görüş alışverişinde bulunmak adına partisinin İzmir Milletvekilleri ile saat bir araya geldi.

 Toplantıya İzmir Milletvekilleri; Tacettin Bayır, Murat Bakan, Özcan Purçu, Atilla Sertel, Kani Beko, Ednan Arslan ve Sevda Erdan Kılıç katıldı.

İYİ PARTİ İLE İTTİFAKI ÇOK ÖNEMSİYORUZ ANCAK…

Yaklaşık 2 saat süre toplantının ardından açıklama yapan İl Başkanı Yücel, “Milletvekillerimizle yerel seçim gündemi ile yaptığımız bir toplantıydı. Bu süreci örgüt olarak koordineli bir şekilde yürütüyoruz. Milletvekillerimizi de bu kapsamda toplantıya davet ettim. Süreçte gelinen noktayı karşılıklı görüş alış verişi ile değerlendirdik. Sayın vekillerimizle ittifak ve seçim çalışmaları hakkında ortak görüşlere sahibiz.  Partimizin İYİ Parti ile yapacağı ittifakı çok önemsiyoruz. Ancak bu ittifakın Cumhur ittifakındaki gibi bir çıkar ve pazarlık ittifakı olmadığının da herkesin farkında olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

SARAYLARDA SALTANATIN DEVAMI İÇİN DEĞİL…

Yücel toplantı gündemine ilişkin değerlendirmelerine şöyle devam etti:

“CHP olarak, ülkemizin ve halkımızın ortak değerleri, Cumhuriyet’in yaşatılması, demokrasinin işletilmesi, adaletin tam anlamı ile sağlanması ve ekonomideki çöküşü sonlandırma konularında herkesle sandık ittifakında bulaşacağımıza zaten inanıyoruz. Bizler İzmir'de,  Milletvekillerimiz mecliste ve görevlendirildikleri her yerde, Saraylarda saltanatın devamı için değil, Cumhuriyet’imizin ve halkın egemenliğinin devamı için çalışıyoruz. Bu çalışmalarda vekillerimiz bugüne kadar üzerlerine düşeni ve il örgütümüzün görevlendirmeleri kapsamındaki görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler. Bundan sonraki süreçte de sık sık bir araya gelecek, yaptıklarımızı değerlendirirken , yapacağımız yeni çalışmaları da planlayacağız.

VEKİLLERDEN ‘HAZIRIZ’ MESAJI

Milletvekillerimizin tamamı yapılacak çalışmalarda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını bir kez daha bildirdiler. Bizler örgütümüzün tüm kademeleri ile İzmir'e hizmet etmek için, AKP'nin iş değil laf üreten, halkın değil kendilerinin refahını düşünen anlayışına son vermek için çalışmaya devam edeceğiz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Partili
 25 Aralık 2018 Salı 09:51
Orda bazıları yandaş maalesef bence halkı sorulsun hepsinin adamı var çünkü
 Çiğli halkı
 24 Aralık 2018 Pazartesi 22:26
izmir çiğli ilçesin belediye başkanı dr.Orhan akıncı olmalı,çünkü güvenilir ve dürüstlüğünden dolayı gerçek halk başkanı olacagına tüm yüreğimle inanıyorum.Çiğlinin umudu ve geleceği Dr. Orhan Akıncı
 CHP li
 24 Aralık 2018 Pazartesi 17:39
Vekiller atanmış olduğu İçin Mümkünse yerel işlere karışmasınlar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir