MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de 'Kılıçdaroğlu' zirvesi: Başkanlara 3 önemli program için talimatlar!
Politika
14 Haziran 2022 Salı 15:29

CHP İzmir'de 'Kılıçdaroğlu' zirvesi: Başkanlara 3 önemli program için talimatlar!

CHP İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen zirvede İl Başkanı Yücel ve PM Üyesi, İzmir Milletvekili Arslan, CHP Tekirdağ Milletvekili Aygun ve Bursa Milletvekili Özkan ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Zirvede ilçe başkanlarına Lider'in 3 önemli programı için ayrı ayrı talimatlar verildi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de yapacağı 3 günlük mesai öncesi önemli bir toplantı gerçekleştirildi. 

CHP İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen zirvede İl Başkanı Deniz Yücel ve PM Üyesi, İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Bursa Milletvekili Yüksel Özkan ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. 

Toplantının gündem maddeleri CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de katılacağı 3 buluşma oldu. Toplantıda CHP Lideri’nin Ödemiş’te yapacağı çiftçi buluşması, Tarihi Havagazı’nda gerçekleştirilecek Balkan-Rumeli buluşması ve Kültürpark’ta düzenlenecek üye katılım töreni masaya yatırıldı. 

7 BAŞKANA ÖDEMİŞ GÖREVİ! 
CHP İl Başkanı Yücel ve vekiller ilçe başkanlarına her üç program için ayrı ayrı talimatlarda bulundu. Buna göre Ödemiş’teki buluşma için Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya, Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt ve Beydağ İlçe Şakir Başaran görevlendirilirken, başkanlara daha önce partinin ve Genel Başkan’ın temas etmediği, başka partilerin seçmeni olmuş vatandaş ve üreticilerin öncelikli olarak davet edilmesi talimatının verildiği öğrenildi. 

DAVET TALİMATI 
Başkanlara Balkan-Rumeli buluşması için ise ilçelerindeki tüm göçmen sivil toplum kuruluşu ve derneklere davette bulunulması, ilçede herhangi bir STK ya da dernek yoksa göçmen kanaat önderlerin buluşmaya çağrılması talimatı verildiği bildirildi. 

ÜYE KATILIM TÖRENİ DETAYLARI 
İlçe başkanları üye katılım töreni için ise son 2-3 ayda rozet takan isimlerin, özellikle ilçe için önemli bir transfer varsa bu kişilerin davet edilmesiyle görevlendirildi. 

KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 Haziran Perşembe günü geleceği kentte Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sunumuyla başlayacak programında İzmir Örgütü'nün yanı sıra iş dünyası, çiftçi, esnaf, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla ile de bir araya gelecek.

16 HAZİRAN PERŞEMBE
19.30: Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sunum (Swissotel)
Sunumun ardından CHP PM Üyeleri, YDK Üyeleri, CHP İl Başkanı Yücel, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve milletvekillerinin katılacağı yemek buluşması

17 HAZİRAN CUMA
11.00 Ödemiş'te çiftçi buluşması 
15.00 Buca’da sanayi sitesi tamirci esnafı buluşması
18.30 Konyalılar Dernek temsilci ve üyeleriyle buluşma 
Gün sonunda İzmir iş dünyası ile yemek buluşması 

18 HAZİRAN CUMARTESİ
09.00 Balçova'da dezavantajlı mahalle muhtarlarıyla buluşma (Nefes Restoran)
12.00 Kültürpark'ta toplu üye katılım töreni 
14.00 Fuar İzmir'de Balkan Rumeli buluşması

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir