MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de SKM açılışına saatler kala bomba gelişme: Alternatif SKM!
Politika
24 Mayıs 2018 Perşembe 17:35

CHP İzmir'de SKM açılışına saatler kala bomba gelişme: Alternatif SKM!

CHP Konak İlçe Başkanlığı seçim sürecine yönelik flaş bir karar aldı. İlçe başkanlığı, il başkanlığının Alaattin Yüksel ve Yekta Varnalı'ya emanet ettiği SKM'sinden bağımsız seçim koordinasyon kurulu ve merkez oluşturdu. Süreci yürütecek kurulun başına da eski ilçe başkanı Şakir Başak getirildi.

GERÇEKİZMİR – Siyasi partilerde 24 Haziran'da yapılacak erken seçim öncesi seferberlik başladı. 

Cumhurbaşkanı adaylarının ardından milletvekili listelerinin de belli olması sonrası alan çalışmalarına yönelmeye başlayan partilerde Seçim Koordinasyon Merkezleri (SKM) oluşturuldu.

CHP İzmir İl Başkanlığı, partinin Konak'ta yer alan il binasının 200 metre yakınında tuttuğu ofiste süreci yürütecek olan SKM’nin başına Alaattin Yüksel ve Yekta Varnalı’yı getirirken, ikilinin altında 20 kişilik bir birim de oluşturuldu.

CHP’nin SKM’sinin Cuma yapılacak açılışına saatler kala sürpriz bir gelişme yaşandı. Çağrı Gruşçu başkanlığındaki CHP Konak İlçe Başkanlığı kendi seçim koordinasyon kurulunu ve merkezini kurdu.

10 kişiden oluşan kurulun başına CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın yardımcısı olan, Konak İlçe Eski Başkanı Şakir Başak getirildi.

İlçe binasına yakın bir yerde tutulacak ofiste CHP Konak’ın seçim koordinasyon kurulu çalışmaları yürütecek. Kurulun İzmir’in merkez ve büyük ilçesi olan Konak’ta ilçe örgütünün alan çalışmalarını koordine edeceği öğrenildi. Kurul, milletvekili adaylarının Konak’ta yapacağı çalışmaların daha etkin sonuç almasına katkı sağlayacak. Kurulun duracağı merkez ofiste, alan çalışmaları için broşür ve kumanyalar hazır bulunacak. Adaylara ve adayların yanında yer alacak partililere araç desteği de sağlanacak.

İlçe başkanlığının ayrı bir seçim koordinasyon kurulu oluşturmasında alanda daha etkin sonuç almak istenmesinin yanında, merkez SKM’nin başında Alaattin Yüksel’in olmasının da etkili olduğu öğrenildi. Konak üyesi olan Yüksel ve ekibi uzun süredir parti içi kongre süreçlerinde eski ilçe başkanı Başak ve ekibiyle ayrışıyordu.

Milletvekili aday adayı olan Başak, partinin aday listesinde yer almadı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir