MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de SKM hazır kıta: 2014 modeli uygulanacak
Politika
18 Mayıs 2018 Cuma 08:59

CHP İzmir'de SKM hazır kıta: 2014 modeli uygulanacak

CHP İzmir’de Yüksel ve Varnalı koordinasyonunda SKM, 24 Haziran seçim sürecinde 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun projelerini halkla buluşturmak için oluşturulan İzmir Gönüllüleri modelinin benzerini uygulayacak.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü'nde seçim sürecini Deniz Yücel başkanlığındaki il yönetimi ve oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) birlikte yönetecek.

SKM’nin emanet edildiği iki tecrübeli isim Alaattin Yüksel ve Yekta Varnalı, 2014 yerel seçim sürecinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun projelerini halkla buluşturmak için oluşturulan İzmir Gönüllüleri modelinin benzerini uygulayacak.

Seçime az bir zaman kalması nedeniyle saha, sosyal medya, multimedya ve call center (çağrı merkezi) ekipleri oluşturuldu.

İzmir 6-7 bölgeye ayrıldı ve her bölgeye tecrübeli isimler görevlendirildi.

SKM'de sosyal medya ekibi CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve adayların mesajlarını seçmene ulaştıracak, multimedya gönüllüleri ise görüntüleri çekip, kurgulayıp, paylaşacak. Çağrı merkezinden ise seçmenle birebir iletişim kurulacak.

YSK’nın propaganda tarihi olarak duyurduğu 5 Haziran’da özellikle metropolde büyük duvarlara giydirme yapılacak. 500’e yakın billboard kiralanacak ve Cumhurbaşkanı Adayının görselleri yer alacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir