MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de ‘Tandoğan’ teyakkuzu: Hedef 500 otobüsle çıkarma!
Politika
8 Ocak 2024 Pazartesi 13:30

CHP İzmir’de ‘Tandoğan’ teyakkuzu: Hedef 500 otobüsle çıkarma!

CHP 14 Ocak Pazar günü anayasaya sahip çıkmak için Ankara Tandoğan Meydanı’nda alana inecek. CHP İzmir İl Başkanlığı da mitinge kentten güçlü katılım için teyakkuza geçti. Bu kapsamda çalışmalar başlarken CHP İzmir Tandoğan’daki Anayasa mitingine 500 otobüsle çıkarma yapmayı hedefliyor.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) geride kalan hafta Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili seçilen Can Atalay hakkındaki tutumunun devam ettirmesi sonrası Parti Meclisi (PM) toplantısında Anayasa’ya sahip çıkmak için alana inme kararı aldı. 

Bu kapsamda 14 Ocak Pazar günü Tandoğan Meydanı’nda bir Anayasa mitingi düzenlenecek. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in siyasi partilere, sivil toplum örgütlerine ve meslek örgütlerine de açık davette bulunduğu miting için İzmir cephesinde de önemli çalışmalar yürütülüyor. CHP İzmir İl Başkanlığı mitinge kentten güçlü katılım için teyakkuza geçti. 

HEDEF 500 OTOBÜS! 
CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ilçe başkanlarıyla yaptığı miting gündemli bir zoom toplantısında yol haritası çizildi. Buna göre CHP İzmir Tandoğan’daki Anayasa mitingine 500 otobüsle çıkarma yapmayı hedefliyor. 

Mitinge katılımı güçlendirmek için özel broşürler ve billboard reklamları hazırlandı. İlçe başkanları ilçelerinde ilçe belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adaylarıyla yapacakları toplantılarda saha çalışmalarında miting broşürlerinin de dağıtılmasını talep edecek. 

Kentin dört bir yanında billboardlara da mitinge davet afişleri asılacak. 

CHP İzmir, Genel Başkan Özel’in açıklamalarına paralel olarak kentte partili olmayan tüm vatandaşları, meslek örgütleri ve sivil toplum örgütleri üyeleri de mitinge davet edecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Pınar
 12 Ocak 2024 Cuma 12:36
CHP Tandoğan mitingine izmir otobüsleri nereden kalkacak
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir