MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de Yücel 2019'un startını verdi: 3 başkanla yerel seçim zirvesi!
Politika
20 Ağustos 2018 Pazartesi 20:51

CHP İzmir'de Yücel 2019'un startını verdi: 3 başkanla yerel seçim zirvesi!

Olağanüstü kurultay tartışmasını geride bırakan CHP'de, yerel seçim hazırlıkları başlarken, İzmir'de İl Başkanı Yücel bayram tatilini de örgüt çalışmalarına ayırdı. Yücel, gün içinde il binasında partinin son yerel seçimde kaybettiği 8 ilçe arasında yer alan Menderes, Torbalı ve Selçuk ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre Yücel’in görüşmelerde gündemi aday belirleme yöntemi ve ilçelerin kazanılmasına yönelik strateji oldu.

GERÇEKİZMİR - Olağanüstü kurultay tartışmasını geride bırakan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) dikkatler yerel seçime çevrildi.

Partinin ‘kale’si olarak nitelendirilen İzmir’de İl Başkanı Deniz Yücel de yerel seçimler için çalışmaların startını verdi.

İl Başkanı Yücel çalışmalara partinin 2014 yerel seçimlerinde kaybettiği 8 ilçeden başladı.

Geçtiğimiz günlerde CHP’li belediye başkanının olmadığı Aliağa, Ödemiş ve Kınık ilçe başkanıyla bir araya gelen Yücel bayram tatilini de örgüt çalışmalarına ayırdı.

İL BİNASINDA 3 BAŞKANLA GÖRÜŞTÜ
Yücel, gün içinde il binasında kaybedilen 8 ilçe arasında yer alan Menderes, Torbalı ve Selçuk'un ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre Yücel’in görüşmelerde gündemi aday belirleme yöntemi ve ilçelerin kazanılmasına yönelik strateji oldu.

Yücel’in tek tek görüştüğü başkanlarla ilçe örgütünün son durumu, aday belirlemede nasıl bir yöntemin izlenmesinin doğru olacağı, ilçedeki aday adayı durumu ile ilçenin kazanılması adına izlenecek stratejileri masaya yatırdığı öğrenildi.

Yücel başkanlara aday adayı olmayı düşünüp düşünmediklerini de sordu.

Yücel’in önümüzdeki günlerde 8 ilçe arasında yer alan Kemalpaşa ve Kiraz ilçe başkanlarıyla da bir araya geleceği öğrenildi.

ANKARA'YA GİDECEK
Yücel’in bayramdan sonra Genel Merkez’den randevu talep edeceği ve 8 ilçeyle ilgili ayrıntılı raporu hem Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na hem de Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’ya ileteceği öğrenildi.

Yücel’in Genel Merkez’e 8 ilçede adayın önceden açıklanması noktasında görüş bildireceği, ilçe ilçe hangi aday belirleme yönteminin doğru olacağını da ayrıntılı şekilde sunacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Seçmen
 23 Ağustos 2018 Perşembe 12:35
İyi çalışmalar deniz Başkan bir an önce belirlenmesinde yarar var bizde ona göre Baskani tanımalı ve yardımcı olmalıyız
 Başkan
 21 Ağustos 2018 Salı 15:48
Bayramda bile çalışan Başkan, tebrikler. Doğru sonuçlar almanız dileğiyle
 Önseçim
 21 Ağustos 2018 Salı 14:45
Çevre ilçelerde mevcut ilçe başkanı ve belediye başkanları nın belirlediği delegeler sağlıklı önseçim olmasına engel teşkil etmektedir. Üyeler bile şüpheli?
 partili
 20 Ağustos 2018 Pazartesi 23:52
sayin baskan basta Selçuk olmak uzere yeni adaylar desteklenecek ve secimler cok rahat kazanilacak buralarda.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir