MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de Yücel Lider'e gidiyor...Masada Büyükşehir ve 30 ilçe!
Politika
22 Eylül 2018 Cumartesi 15:36

CHP İzmir'de Yücel Lider'e gidiyor...Masada Büyükşehir ve 30 ilçe!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, pazartesi günü başkente gidecek. Yücel, günübirlik gerçekleştireceği Ankara mesaisinde, MYK toplantısı sonrasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Yücel-Kılıçdaroğlu görüşmesinde masada Büyükşehir ve 30 ilçeye yönelik aday belirleme yöntemi olacak.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yerel seçim hazırlıkları hız kazandı. Partide aday adayları saha çalışmalarının startını verirken, gözler Genel Merkez'in açıklayacağı takvimde.

Partinin kalesi olarak nitelendirilen ve son yerel seçimde Büyükşehir artı 22 ilçenin kazanıldığı İzmir'de aday belirleme yönteminin nasıl olacağı merak konusu. Genel Merkez, merkez yoklaması, eğilim yoklaması, anket ve önseçim gibi seçenekleri masada tutarken, İl Başkanı Deniz Yücel Ankara'ya kritik bir çıkarma yapacak.

Gerçekİzmir’in edindiği bilgiye göre Yücel, Genel Merkez'den randevu aldı. Yücel, pazartesi günü MYK toplantısı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. 

Yücel'in Lider'le görüşmesinde Büyükşehir ve 30 ilçeye yönelik aday belirleme yöntemi konusunda görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.

Yücel daha önceki Ankara ziyaretlerinde CHP'nin son yerel seçimde kaybettiği 8 ilçeye yönelik Genel Merkez'e aday belirleme yöntemi konusunda rapor sunmuş, adayların erken belirlenmesi için talepte bulunmuştu. 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 chp li
 23 Eylül 2018 Pazar 07:30
Chp yönetimi aklını başına toplamalıdır.Yerel seçimde ittifak olgusunu resmileştirmeli ve gereğini mutlaka yerine getirmelidir .Özellikle KAYBEDİLEN 8 ilçe ile ilgili bağımsız ve güvenilir profesyonel araştırma şirketlerine partili veya parti üyesi olmayan vatandaş da karşılığı olan sevilen çalışkan ve işi bilen deneyimli kim varsa araştırılsın soruşturulsun hangi İSİM ÖNE ÇIKARSA O ARKADAŞ ADAY YAPILSIN .ÇÜNKÜ BU DÖNEM aziz kocaoğlundan dolayı fazla lüksümüz kalmadı .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir