MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP, İzmir'de Z kuşağının kapısını çalacak, mektup verecek!
Politika
9 Ağustos 2022 Salı 08:17

CHP, İzmir'de Z kuşağının kapısını çalacak, mektup verecek!

Türkiye seçim atmosferine girerken, partiler Z kuşağı için özel politikalar geliştirmeye devam ediyor. İzmir’de, CHP ilk defa oy kullanacak seçmenlerin kapısını çalacak, CHP Lideri’nin yazdığı mektup elden teslim edilecek. Önümüzdeki hafta 30 ilçede başlayacak çalışmada kapısı çalınan gençlerin talep ve önerileri de dinlenecek. CHP Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri Ahmet Korkmaz, geçtiğimiz gün İzmir’e gelerek CHP’li genç yöneticilere bu çalışma kapsamında eğitim verdi.

GERÇEKİZMİR - 2023’te seçimlerinde oy kullanacak seçmen sayısının yüzde 16’sı ilk defa sandık başına gidecek olan Z kuşağından oluşuyor.

Partiler seçim döneminde bu kitle için özel politikalar geliştirmeye devam ederken, İzmir’de CHP ilk defa oy kullanacak seçmenlerin kapısını çalacak.

MEKTUP ELDEN VERİLECEK
CHP İzmir Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun , yapılacak ilk seçimde oy kullanacak gençlere yazdığı mektubu elden teslim edecek.

Kemal Kılıçdaroğlu (Demokrat Amcan)” imzasıyla yazılan mektupta CHP Lideri, “Unutmayın, siz herkesten daha kalabalık ve kararlısınız. O kalabalıklar içerisinden tek tek seçilmeyi beklemeden, hadi gelin. Birlikte bu ülkeyi yeniden ayağa kaldıralım. Bu düzeni ancak sen değiştirebilirsin, hep birlikte değiştirebiliriz.” ifadelerini kullandı.

EĞİTİM VERİLDİ
CHP Gençlik Kolları Eğitim Sekreteri Ahmet Korkmaz, geçtiğimiz gün İzmir’e gelerek gençlik kolları MYK üyeleri, il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticilerine ‘Z kuşağı ile iletişim’ noktasında eğitim verdi.

CHP’li gençler, ilk defa oy kullanacak gençlere hem Kılıçdaroğlu’nun mektubunu verecek hem de iletişim kuracak. CHP’li gençler, kapısını çaldıkları Z kuşağının talep ve önerilerini de dinleyecek.

Mektubun dağıtımı önümüzdeki hafta itibaren gençlik kolları tarafından 30 ilçede başlayacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir