MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de aday adaylarına 'afiş, pankart, banner' uyarısı
Politika
23 Kasım 2018 Cuma 14:06

CHP İzmir'de aday adaylarına 'afiş, pankart, banner' uyarısı

CHP İzmir İl Başkanlığı, aday adaylarının afiş, pankart, banner gibi çalışmalarının seçmen nezdinde kafa karışıklığı yarattığı ve partinin kurumsal yapısına zarar vereceği endişesi ve gerekçesiyle ilçe başkanlarına bir yazı gönderdi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- CHP’de yerel seçim hareketliliği devam ederken, partinin kalesi olarak nitelendirilen İzmir’de de süreci en doğru şekilde götürmek adına ince elenip sık dokunuyor. 

Partinin İzmir kanadında aday adaylığı yoğunluğu yaşanırken, il başkanlığı aday adaylarının saha çalışmalarına yönelik flaş  bir adım attı.

CHP İzmir İl Başkanlığı, aday adaylarının afiş, pankart, banner gibi çalışmalarının seçmen nezdinde kafa karışıklığı yarattığı ve partinin kurumsal yapısına zarar vereceği endişesi ve gerekçesiyle ilçe başkanlarına bir yazı gönderdi. İlçe başkanlıklarına gönderilen yazıda ilçe başkanlarının aday adaylarını, bu gibi çalışmalarını toplamaları ve devam etmemeleri yönünde uyarmalarını istendi.

Gönderilen yazıda ilçe başkanlığının uyarılarına rağmen bu çalışmalara devam eden veya bu türden daha önceden yapılan çalışmalarını 25 Kasım 2018 Pazar gününe kadar toplatmayan aday adaylarının, il başkanlığına bildirilmesi talimatı verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir