MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de adaylardan ilk mesajlar: Kim/ne dedi?
Politika
28 Ocak 2019 Pazartesi 10:37

CHP İzmir'de adaylardan ilk mesajlar: Kim/ne dedi?

CHP'de Tunç Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının kesinleşmesinin ardından 23 ilçede belediye başkan adayları da belli oldu. Adaylar ilk mesajlarını sosyal medyadan verdi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) iki güne sarkan kritik mesai sonunda 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde sandığa gidecek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkan adayları belli oldu. 

CHP’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Tunç Soyer isminde karar kılarken, Pazartesi gününe sarkan mesaide kritik Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarının ardından 23 ilçede daha fotoğraf netleşti. 

- CHP'DE 23 İZMİR ADAYI DAHA BELLİ OLDU... 

CHP’nin İzmir’de Mart 2019 seçimlerine yürüyeceği adaylar, adaylıklarının netleşmesinin ardından ilk mesajlarını sosyal medya üzerinden verdi.

İŞTE O MESAJLAR

BALÇOVA ADAYI MEHMET ALİ ÇALKAYA

15 yıldır Balçova Halkı’nın yüksek teveccühü ile Balçova Belediye Başkanlığı görevini yapıyorum. 
Bugün, bir dönem için tekrar adaylığım açıklandı. 
Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Balçova’nın iyiliği, Balçova Halkı’nın huzuru için çalışacağım. 
Kimsenin aç ve açıkta olmadığı; refahın, paylaşmanın ve huzurun olduğu bir Balçova için çalışmaya devam edeceğiz. Yaşlılarımıza, gençlerimize, çocuklara ve kadınlara desteğimiz artarak devam edecek.
Bu Onurlu görev için yüreğimizin birlikte attığı, sevinci ve üzüntüyü birlikte yaşadığımız Balçova Halkı’nın desteklerinin bizimle olacağına tüm kalbimle inanıyorum. 
Saygılarımla

GÜZELBAHÇE ADAYI MUSTAFA İNCE
Sevgili hemşerilerim;
10 yıldır sizlere hizmet etmenin onuru ile yapmış olduğum Güzelbahçe Belediye Başkanlığı görevime Parti Meclisimizin onayı ile yeniden aday gösterilmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerin destekleriyle, partimin teveccühüyle doğup büyüdüğüm memleketim Güzelbahçem’e bir dönem daha hizmet edeceğim. Bu mutluluğu bana yaşatan başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Parti büyüklerime, CHP Güzelbahçe İlçe yönetimine, siz sevgili hemşerilerime ve her zaman yanımda olan sevgili aileme teşekkürü ediyorum. Yeni dönemde hep birlikte bir arada Güzelbahçe’de yine yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandıracağız. Bugün saat 13.00’da Güzelbahçe İlçe binamızın önünde siz değerli hemşerilerim ve aday adayı arkadaşlarımla birilikte bir arada olmaya davet ediyorum. Güzelbahçe sevdamız devam edecek.

KARABAĞLAR ADAYI MUHİTTİN SELVİTOPU

“Yeni bir yaşamın tasarlandığı ve hayata geçirildiği bir kent” vizyonu ve inancıyla yola çıktığımız 2014 yerel seçimlerinden bu güne Karabağlar halkının güveni ile beş yıllık hizmet sürecimizin sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Öncelikle bu görevi bize veren halkımıza minnettarlığımızı sunmak isterim.

Sokakları tertemiz, parkları yemyeşil, geceleri ışıl ışıl, ticaretin yoğun olduğu, refahın paylaşıldığı, sosyal belediyeciliğin önde olduğu, kimsenin aç ve açıkta kalmadığı, tüm temel belediyecilik hizmetlerinden yararlanan, bir adım daha öteye geçerek daha fazlasını arzulayan ve daha büyük vizyonlar peşinde koşan yeni bir Karabağlar tasarlamak olan hayalimiz ve bu konudaki azmimiz yükselerek devam edecektir.

Başta siz Karabağlarlı hemşehrilerimiz olmak üzere yüksek teveccühleri ile beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na, Merkez Yürütme Kurulu Üyelerimize, Parti Meclisimize, İl Örgütümüze, İlçe Örgütümüze ve tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunarım.

Bu onurlu görev için yüreğimizin birlikte attığı, mutluluğu ve üzüntüyü hep birlikte yaşadığımız Karabağlar halkının desteklerinin bizimle birlikte olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Saygılarımla.

URLA ADAYI BURAK OĞUZ
Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı birbirinden değerli 13 dostumla çok keyifli bir süreci, birbirimizi kırmadan, incitmeden Cumhuriyet Halk Partisine yakışır şekilde tamamladık. Herkese yürekten teşekkür ediyorum. 
Biz büyük bir aileyiz. Yolumuz açık olsun.  

FOÇA ADAYI FATİH GÜRBÜZ
"Karataş’a bir kez ayak basan
ayrılamazmış derler, 
Foça da sizi bırakmaz zaten
Kalbinizle bastıysanız eğer.." diyor şair Ataol Behramoğlu...

Her sokağında yüreğimizin izi var!
Şimdi kalbimizle sevdalandığımız Foça'yı yeni nesil belediyecilik anlayışımızla hak ettiği şekilde birlikte yönetme zamanı! Sözümüz söz, Yeşilini kucaklayan, tertemiz mavisiyle örnek olan, çocukların güvenle sokaklarında oynadığı, esnafın nefes aldığı, ailelerin geleceğe umutla baktığı bir ilçe olacak bu eşşiz ilçemiz. Foçamıza daha iyi bir hayatı getireceğimize inanan üyesi olmaktan onur duyduğum partime, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcılarıma, Parti Meclisi Üyelerime, İl ve İlçe Başkanıma, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Tunç Soyer'e, Cumhuriyet Halk Partisi örgütümüzün değerli üyelerine ve süreçte yoldaşlık eden Foça halkına içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum.Sözümüz Söz!Martın Sonu Foça'da bahar olacak!

BAYINDIR ADAYI UFUK SESLİ
Yeniden aday gösterilmenin onurunu yaşıyorum.Başta Sayın Genel Başkanım olmak üzere, Parti Meclisimize ve partimizin bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Bayındırımız için durmadan ve yorulmadan çalışmaya, birlik ve beraberlik içinde üretmeye devam edeceğiz. Kazanan Bayındır olacak.

ÇEŞME ADAYI EKREM ORAN
“Çeşme Bizim Sevdamız” diye yola çıktık. Bu sevda Ovacıklı, Ildırlı, Germiyanlı, Dalyanlı, Reisdereli, Çiftlikköylü, Ilıcalı, Alaçatılının sevdası. Bu sevda, birlikte aydınlık bir gelecek kurma heyecanı taşıyan tüm Çeşmelilerin sevdası...

Bugün birlikte kuracağımız o güzel gelecek için bir adım daha atıyoruz. Sevdamız için, evimiz Çeşme'miz, ailemiz Çeşmeliler için geliyoruz.

GAZİEMİR ADAYI HALİL ARDA
Bugünden itibaren kendimi size emanet ediyorum. Doğduğum, büyüdüğüm, her zaman gurur duyduğum ilçemi geleceğin kenti yapmaya geliyorum. Gaziemir için hep birlikte!

KONAK ADAYI ABDÜL BATUR
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizin takdirleriyle İzmir'imizin kalbi Konak'ta, 2019 Yerel Seçimlerinde halkımız için hizmete aday gösterildim. Bana bu onurlu görevi veren başta Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Aday adaylığım sürecinde İzmir İl Başkanımıza, CHP İzmir Milletvekillerimize, Narlıdere İlçe Başkanımıza ve ilçe örgütümüzün kadın ve gençlik kolları ile partililerimize desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, her zaman yanımızda olduğunu hissettiren derneklerimize, sivil toplum örgütü temsilcilerimize, meslek örgütlerimize ve değerli İzmirlilere şahsıma gösterdikleri ilgi ve sonsuz destek için çok teşekkür ediyorum.

SELÇUK ADAYI FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL
Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmiş bulunmaktayım. Şahsıma bu görevi veren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve parti meclisimize şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar desteğini esirgemeyen partililerimize, gönüldaşlarıma ve Cumhuriet Halk Partisi’nin tüm kadrolarını teşekkür ediyorum. 2009 yılında başlayan aktif siyasi hayatım boyunca parti büyüklerimin deneyimleri ve destekleriyle şahsıma verilen tüm görevleri elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bundan sonra il ve ilçe örgütümüz, çok kıymetli belediye ve meclis üyesi aday adaylarımız ile birlikte en iyi sonucu almak için mücadele edeceğimizden hiçbir şüphem yok. Çünkü biz bir olursak ancak o zaman tam oluruz ve Selçuk, kentimizi hakettiği noktaya hep birlikte ulaştırabiliriz. Ben biliyorum ki Mart’ın sonunda biz bu kente bahar getireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde zafer bizim olacak! Zafer, Selçuk’un olacak.

DİKİLİ ADAYI ADİL KIRGÖZ
Partimiz, Dikili Belediye Başkan Adayı olarak şahsımı belirlemiştir. Başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, güzel Dikilimiz için beni tercih eden tüm partililerimize, değerli yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bu onurlu göreve layık görülmenin gururunu yaşıyorum. Verilen sorumluluğun farkındayım. Bu onurlu ve zorlu görevden başarı ile çıkmak için hiç durmadan çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ekim ayından bu zamana adaylık noktasında mücadale veren, diğer aday adayı arkadaşlarımında hepsinin partimiz ve ilçemiz için ayrı ayrı birer değer olduğu bilinci ve idraki ile, onlarında bilgi birikim ve tecrübelerinden faydalanarak hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan şeffaf hesap verebilir, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla herkesi kucaklayarak Dikilimizi geleceğe birlikte taşıyacağız. Aday adaylığım sürecinde bana güvenerek destek olan, başta ailem olmak üzere tüm dostlarıma arkadaşlarıma partililerime ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bana olan güveninizi boşa çıkarmayacağım. Söz veriyorum Dikili için çok çalışacağım.

BEYDAĞ ADAYI FERİDUN YILMAZLAR
Parti Meclisinden beklediğimiz haber geldi Beydağ’ımıza hayırlı olsun.

TORBALI ADAYI İSMAİL UYGUR
31 Mart 2019' da yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkanı Adayı olarak atanma onuruna nail oldum Torbalımıza hayırlı olsun...

MENDERES ADAYI MUSTAFA KAYALAR
Partimizin MYK ve PM toplantıları sonucunda ilçeme başkan olarak hizmet verme yolunda adaylığımı uygun gören, başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm MYK ve PM üyelerine teşekkür ederim.
Ayrıca bizi yalnız bırakmayan, bize eşlik eden milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatımızdaki tüm kademe mensuplarına, heyecanımızın kaynapı Menders halkımıza bize gösterdikleri ilgi, alaka ve destek için minnet ve şükranlarımı sunarım.
Aday adaylığı sürecinde yol arkadaşlığı yağtığımız aday adayı arkadaşlarıma da Menderes halkına hizmet etmek için gösterdikleri çabadan dolayı ayrı ayrı teşekkür eder,  onların tecrübelerinden ve birikimlerinden her zaman istifade edeceğimizi şimdiden belirtmek isterim. Şimdi Cumuriyet Halk Partisi çatısı altında birlik olma, dayanışma sağlama ve 31 Mart seçimlerinde Menderes halkının teveccühü kazanmak için hep birlikte var gücümüzle çalışma zamanı!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir