MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de başkanlarla 'süreç' zirvesi: Neler konuşuldu?
Politika
30 Ocak 2019 Çarşamba 15:58

CHP İzmir'de başkanlarla 'süreç' zirvesi: Neler konuşuldu?

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin ilçe başkanları ile bir araya geldi. Yücel’in, ilçe başkanları ile süreci masaya yatırdığı toplantıda, “Adaylara destek olun, aday adaylarının seçim çalışmalarına katılmasını sağlayayın” diyerek ilçe başkanlarına çağrıda bulunduğu öğrenildi.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Parti (CHP) 27 Ocak’ta yaptığı MYK ve PM toplantılarının ardından İzmir’de büyükşehirde Tunç Soyer olmak üzere toplam 26 ilçede  belediye başkan adaylarını açıkladı.

Adayların açıklanmasının ardından yerel seçimler için düğmeye basan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün saat 13.30’da il başkanlığında, ilçe başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıya Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan Yeşilyurt ve geçtiğimiz gün istifa eden Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak dışında tüm ilçe başkanları katıldı.

ADAYLARA DESTEK OLUN
Gerçekİzmir’in edindiği bilgilere göre, toplantıda seçim sürecinde izlenecek yol haritası masaya yatırılırken, Yücel’in başkanlara “adaylara destek olun, seçim çalışmalarını koordineli yürütün” çağrısı yaptığı öğrenildi.

ADAY ADAYLARININ GÖNLÜNÜ ALIN
Ayrıca Yücel’in, ilçe başkanlarına, “Aday adayları ile bir araya gelin, gönüllerini alalım, seçim çalışmalarına katılmalarını sağlayalım” dediği bildirildi.

İLÇE BAŞKANLARINDAN SİTEM
Öte yandan ilçe başkanlarından bazılarının Yücel’e, aday belirleme sürecinde il başkanımız, parti meclisimiz ve milletvekillerimiz bizimle yeterince iletişim kurmadı, yeterince istişare de bulunmadı diyerek sitem ettiği de edinilen bilgiler arasında...

ATA'YA TAM KADRO ZİYARET 
Öte yandan CHP İzmir Örgütü tam kadro Anıtkabir çıkarması yapacak.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nın açıklanmasının ardından ziyaretlere başlayan Tunç Soyer, yarın İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve partisinin ilçe belediye başkan adayları ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret edecek. Programa İzmir Milletvekilleri de katılacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Adalı
 30 Ocak 2019 Çarşamba 17:12
Utanmadan birlik çagrısı yapıyor. İzmiri bu hale getiren kendisi defol git izmirin başından
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir