MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de bir ilçe başkanından daha kurultay imzası!
Politika
26 Temmuz 2018 Perşembe 11:18

CHP İzmir'de bir ilçe başkanından daha kurultay imzası!

CHP'de olağanüstü kurultay için imza hareketi tam gaz devam ederken, İzmir'de bir ilçe başkanı daha değişimden yana tavır aldı. Bergama İlçe Başkanı Canbaz kurultay için imza verdi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) içinde bulunduğu olağanüstü kurultay tartışmaları ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce lehine değişim talebiyle başlatılan imza toplama hareketi tüm hızıyla sürüyor.

Süreçte muhalifler yeter sayıda imzanın toplandığını ancak hareketinin yasal sürenin tamamlanacağı 30 Temmuz Pazartesi gününe kadar süreceğini ifade ederken, Genel Merkez ise bu açıklamalara ise 'Getirin gereğini yapalım' restiyle yanıt veriyor. 

Partinin kalesi olarak nitelendirilen İzmir'de de 30 imza hedefiyle yola çıkan muhalifler çalışmalarını sürdürüyor. İzmir'de değişimden yana tavır alan ilçe başkanlarına bir yenisi eklendi. 

Süreçte kurultay için imza veren Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil, Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ve Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan'ın arasına Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz da katıldı. 

CHP Bergama İlçe Başkanı Canbaz noter aracılığıyla olağanüstü kurultay için imza vererek değişimden yana tavır aldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir