MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de bir ilk: Güven o kongreye katılacak!
Politika
13 Ekim 2017 Cuma 11:55

CHP İzmir’de bir ilk: Güven o kongreye katılacak!

CHP İzmir İl Başkanı Güven, 28 Ekim’de gerçekleşecek Diyarbakır İl Kongresi katılacak. CHP İzmir’de ilk kez bir il başkanı Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da bir il de kongreye katılmış olacak.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir İl Başkanlığı’nın, partinin Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki il başkanlıklarıyla temasları sürüyor.

CHP İzmir İl Yönetimi, partinin 9 Eylül’de kutlanan kuruluş yıldönümünde Güneydoğu ve Doğu Anadolu’dan 5 il başkanını kentte ağırlamıştı.

CHP İzmir İl Başkanlığı, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’dan partilileri ağırlamaya devam ediyor. Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı, İzmir’e gelerek İl Başkanı Asuman Ali Güven’i ziyaret etti. İki başkan ülke gündemi, parti içi meseleler, CHP’nin Doğu ve Güneydoğu’daki durumu, her iki ilde ki partinin yaptığı çalışmaları konuştu.

GÜVEN DİYARBAKIR’A GİDİYOR
Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı, sürpriz bir karar aldı. Güven, 28 Ekim’de gerçekleşecek CHP Diyarbakır İl Kongresi katılacak. Gerçekizmir’e açıklamada bulunan Güven, “Diyarbakır İl Başkanımız beni kongreye davet etti. Ayın 28’inde Diyarbakır’a giderek kongreye katılacağım” dedi.

CHP İzmir’de ilk kez bir il başkanı bölgede bir kongreye katılmış olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir