MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de çifte kurultay zirvesi: Öneriler alınacak!
Politika
25 Haziran 2024 Salı 07:50

CHP İzmir’de çifte kurultay zirvesi: Öneriler alınacak!

CHP'de 6-8 Eylül arasında gerçekleştirilecek tüzük kurultayı için hazırlıklar başladı. İzmir’de İl Başkanı Aslanoğlu, çarşamba günü 30 ilçenin ana kademe, kadın ve gençlik kolu başkanı ile perşembe günü de partide önemli görevlerde bulunmuş emektar isimlerle bir araya gelip tüzükle ilgili önerilerini alacak. Öneriler raporlaştırılarak Genel Merkez’e ulaştırılacak.

GERÇEKİZMİR - Yerel seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nde gündem tüzük kurultayı. 6-8 Eylül arasında gerçekleştirecek tüzük kurultayı için ön hazırlıklar başladı.

Bu doğrultuda İzmir’de de iki önemli toplantı arka arkaya gerçekleşecek.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, çarşamba günü genişletilmiş başkanlar toplantısında 30 ilçenin ana kademe, kadın ve gençlik kolu başkanı ile perşembe günü de partide önemli görevlerde bulunmuş emektar isimlerle bir araya gelip tüzükle ilgili önerilerini alacak.

İki buluşmada da en çok aday belirlemede önseçimin olması, dönem kuralı getirilmesi ve aktif pasif üyelik ayrımına gidilmesi gibi önerilerinin gündeme getirilmesi bekleniyor.

Öneriler raporlaştırılarak Genel Merkez’e ulaştırılacak.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 S.Nazik Işık
 25 Haziran 2024 Salı 09:10
Çok önemli ve değerli çalışmalar. Mutlaka yapılmalı diyenlerdendim, önerilerin dikkate alınmasından çok memnun oldum. Teşekkürler,
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir