MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de çifte mesai: ‘Parti içi yarış’ ve ‘danışma'
Politika
13 Mayıs 2024 Pazartesi 08:50

CHP İzmir’de çifte mesai: ‘Parti içi yarış’ ve ‘danışma'

CHP’de yerel seçimlerin ardından parti içi yarış kadın kollarıyla başlıyor. İzmir’de kongre maratonu 21 Mayıs’ta Bornova'dan start alacak. Öte yandan İzmir’de danışma kurullarının da startı veriliyor. Bu hafta danışma kurulu mesaisi Aliağa ve Bornova'dan başlayacak.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçimlerin ardından parti içi yarış kadın kollarında başlıyor. İl ve ilçe örgütlerine gönderilen genelge doğrultusunda kongre maratonu start alıyor. 

İzmir’de kongrelerin startı 21 Mayıs’ta Bornova ile veriliyor. CHP Bornova Kadın Kolları İlçe Kongresi ile başlayacak olan kongreler 23 Haziran’a kadar tamamlanacak. Sonrasında il kongresi yapılacak. Kurultay ise 4 Ağustos’ta…

DANIŞMA KURULU MESAİSİ DE YAŞANACAK
Öte yandan CHP İzmir’de genel merkezin gönderdiği genelge doğrultusunda danışma kurulu mesaisi de yaşanacak. Danışma kurulları bugün Aliağa ve yarın Bornova ile start alıyor. 

Danışma kurulları tüm üyeye açık olacak. İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun tüm danışma kurullarına katılıp konuşma yapmayı planladığı öğrenildi. Danışma kurullarında geride kalan yerel seçim ile önümüzdeki sürece yönelik mesajların verilmesi, fikir alışverişinde bulunulması planlanıyor.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir