MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de çözüm odası: Örgüt vatandaşla belediye arasında köprü oluyor!
Politika
7 Eylül 2018 Cuma 08:47

CHP İzmir’de çözüm odası: Örgüt vatandaşla belediye arasında köprü oluyor!

Vatandaş mesaisi uygulamasında İzmirliler parti binasına gelerek sorunlarıyla alakalı direk muhatap bulup çözüm için yardım arıyorlar. Bu kapsamda görev alan CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kayhan her gün saat 10.00 ile 17.00 arasında il binasına gelen vatandaşların sorunlarını dinliyor, belediye hizmetleri kapsamında olanları Büyükşehir Belediyesi’ne aktararak çözüm için köprü görevi görüyor.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı vatandaşların sorunlarına doğrudan yardımcı olabilme adına parti kapılarını açarak başlattığı uygulamayla Büyükşehir Belediyesi arasında köprü kurdu. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in idaresinde başlayan vatandaş mesaisi uygulamasında İzmirliler parti binasına gelerek sorunlarıyla alakalı direk muhatap bulup çözüm için yardım arıyorlar. 

Bu kapsamda görev alan CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kayhan her gün saat 10.00 ile 17.00 arasında il binasına gelen vatandaşların sorunlarını dinliyor, belediye hizmetleri kapsamında olanları Büyükşehir Belediyesi’ne aktararak çözüm için köprü görevi görüyor. 

Daha önce böyle bir uygulama olmadığı için vatandaşın sorunlar karşısında muhatap bulamadığını söyleyen CHP İl Yönetici Kayhan, vatandaşların il başkanlığını artık çare kapısı olarak gördüklerini belirtti. 

Büyükşehir belediyesi hizmetleri kapsamında yaşanılan sıkıntıların kendisine iletildiği anda büyükşehir ile irtibata geçtiğini ifade eden Kayhan her gün il binasında yapılan mesai sayesinde sorunları çözüme kavuşturduklarını ya da çözülemeyen sorunların çözülememe gerekçelerini vatandaşa ilettiklerini söyledi. 

Kayhan, ''Yeni yönetimimizle birlikte bana verilen bu görev vatandaşların il başkanlığımızla daha sık irtibat kurmalarını sağladı. Vatandaşımız artık bir sıkıntısı olduğunda çare kapısı olarak bizi görerek bize başvuruyor. Her gün il binamızda vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, ilgili mercilere ulaştırarak çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Bu durumda vatandaşımızın bize olan güveninin artmasını sağladı'' dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir