MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de cumartesi raporu: Kimler delege seçildi?
Politika
7 Ekim 2017 Cumartesi 08:57

CHP İzmir'de cumartesi raporu: Kimler delege seçildi?

Delege seçimleri maratonunda 5.hafta sonu mesaisi! Metropolün önemli ilçelerinde sandık kuruldu. Karşıyaka'da geçen dönem 3 listeli yarışa sahne olan İlçe Başkanı Yıldırım'ın mahallesi Bahriye Üçok'ta bu kez tek liste çıktı. Karabağlar'da Arap Hasan Mahallesi'nde Meclis Üyesi Bülent Torun kaybetti. Buca'da ise küçük mahallelerde seçim yapıldı, delegeler belli oldu.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir'de olağan kongre takvimi delege seçimleriyle birlikte işliyor.

İzmir’de seçimlerde 5. hafta maratonunda cumartesi Karşıyaka, Buca ve Karabağlar’da sandık kuruldu.

İŞTE PROGRAM

KARŞIYAKA
Cumartesi mesaisinde tek sandık Bahriye Üçok Mahallesi'nde kuruldu. 

TEK LİSTE SÜRPRİZİ
İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'ın mahallesi Bahriye Üçok'ta  sürpriz yaşandı. Geçtiğimiz delege seçimlerinde 3 listeli yarışın yaşandığı mahallede bu kez seçime tek listeyle gidildi.

Seçime giren beyaz listede meclis üyeleri Ahmet Diker, Muhdi Şavural, Karşıyaka CHP Gençlik Kolu Başkanı Ozan Uyan, mahalle muhtarı Levent Güçlü, eski meclis üyeleri Serdar Aktop, Halil Arda, eski ilçe gençlik kolu başkanı Taylan Kolat'ın kardeşi Fatoş Demirci Kolat gibi isimler yer aldı. Mahallenin aktif siyasilerinden Rıfat Özer, Banu Özdemir, Mehmet Kuzer gibi isimlerin ise listede yer almaması dikkat çekti.

Öte yandan doğal delege olan ilçe başkanı Yıldırım listede yer almayıp yerine genç bir isim yazdırdı. Sandık 14:00'te kapandı. Levent Güçlü, Ahmet Diker, Ahmet Doğan, Memet Muhdi Şavural, Halil Arda, Ozan Uyan, Ahmet Ülger, Veli Yıldırım, Turgut Manavgat, Şengül Bağ, Aysun Kuru, Gülser Yıldırım, Eylül Gezer, Fatoş Demirci Kolat, Emine Vergili, Özlem Seçer, Serdar Aktop, Kenan Ocak ve Nuri Berkcan Sarıel delege seçildi. 

Partililer Bahriye Üçok'ta tek listeli seçimde çocuklarıyla birlikte gelip oy kullandılar. 

BUCA
Belenbaşı, Kırıklar, Kaynaklar, Yirmi Dokuz Ekim, Karaağaç, Doğancılar, Zafer ve Yıldızlar Mahalleleri'nde üyeler sandık başına gitti. 

TEK DELEGE
Belenbaş Mahallesi'nde tek delege belli oldu. Kırmızı listenin seçime girdiği mahallede Nurdan Karlıdağ delege seçildi.

Buca'da ayrıca Kırıklar'da Sinan Öğüt, Kaynaklar'da Arif Şen, 29 Ekim'de Ali Rıza Nişancı, Karaağaç'ta Osman Çınar, Doğancılar'da Ahmet Aygün, Zafer'de Kemal Binbiroğlu ve Yıldızlar'da da Bülent Tazegül delege oldu. 

KARABAĞLAR
Arap Hasan ve Adnan Süvari

ARAP HASAN MAHALLESİ'NDE ÇİFT LİSTE
Arap Hasan Mahallesi'nde mavi ve beyaz liste yarıştı. PM Eski Üyesi İrfan Önal'ın yer aldığı, ilçe siyasetinin aktif isimlerinden Suat Erdil'in de destek verdiği mavi liste sandıktan 101-66 galip çıktı. Kaybeden beyaz listeye Meclis Üyesi Bülent Torun'un ve eşi Hülya Torun destek veriyordu.

Mahallede delege seçilen isimler şöyle: İrfan Önal, Gökhan Erdil, Dilek Merter, Meral Şahin, Billur Özateş, Kumru Özer, Gülten Irmak, Tolga Mete, Canan Sanlıer, Serpin Akçebol, A.Ruhi Topel, Feryal Güllüada, Nusret Akabalı

Adnan Süvari Mahallesi'nde tek listeli seçim gerçekleşti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Genç?
 7 Ekim 2017 Cumartesi 17:49
Uğur Bey gençlere bu kadar duşkün ise Bostanlı ''da 48 delegede niye bir tane genç yok. Tüzüge rağmen. Ona imza verecek genç mi bulamamslar ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir