MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de değişim rüzgarında 'değişim' yok!
Politika
29 Ocak 2019 Salı 09:38

CHP İzmir'de değişim rüzgarında 'değişim' yok!

CHP İzmir’de ciddi bir değişime gitti. Aday tablosunda en dikkat çeken husus, olağanüstü kurultay sürecinde ‘değişim’ diyen, imza veren isimlerin listelerde ‘veto’ yemesi oldu.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyla birlikte 28 ilçede aday tablosu netleşti. Sadece Bayraklı ve Buca’da aday bir sonraki PM’ye kaldı.

Oluşan aday tablosunda en dikkat çeken durum, 24 Haziran sonrası parti içinde başlayan olağanüstü kurultay için imza hareketine destek veren isimlerin veto yemesi oldu.

‘Değişim’ diyen ve imza hareketi sürecinde yoğun mesai harcayan Aziz Kocaoğlu dışında yine süreçte ‘değişim ‘çıkışına imza atan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin aday gösterilmedi. Süreçte ‘değişim’ diyen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise adaylık başvurusunda bulunmadı.

Kurultay delegesi olarak imza veren ve Mart 2019’daki seçim için belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan Alaattin Yüksel, Asuman Ali Güven, Ahmet Pala, Polat Manduz, Günal Biçer, Sedat Uzunbay ve Hatice Tatlı da aday gösterilmedi. 

Süreçte 'değişim' diyen İzmir Eski Milletvekili Erdal Aksünger'in BayraklI'dan aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 chp li
 29 Ocak 2019 Salı 21:52
chp de genel merkezde adaya göre belediye tayin edilmiştir .Ne vereyim abime çiğli mi olsun Narlıdere mi olsun Menderese celil anık mı olsun mustafa Kayalar mı olsun torbalıya ismail başkan mı olsun diğeri mi olsun CHP PARTİ OLARAK BİR TANE ANKET YAPTIRMADAN ADAYLARI NEYE GÖRE BELİRLİYOR .BİR ÇOK DEDİ KODU KİRLİ DEDİ KODU NE ADAYLIK NEDE ADAY BELİRLEME KRITERI OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY . VATANDAŞ BU PARTİ YÖNETİMINİ YAKINDAN BİR GÖRSE KEMAL KILIÇDAROĞLU MYK VE PARTİ MECLİSİNİ SANDIĞA GÖMMEK İÇİN ELİNDEN NE GELİRSE YAPAR .HEM VALLAHİ HEM BİLLAHİ . YAZIKLAR OLSUN ...
 ayse gulten üze
 29 Ocak 2019 Salı 11:55
degismeyen tek gercek değişimdir bir gün mutlaka olur kimse kalıçı olmadiğı gibi bu dünya da bu gerceğı bilmemek aymazlıktır
 NARLIDERELİ
 29 Ocak 2019 Salı 10:03
Değişime falan gidilmedi. Kocaoğlu''nun ekibi yine sahnedeki yerlerini aldılar
 İzmirli
 29 Ocak 2019 Salı 09:55
Bu işin 1 nisanı da var.!!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir