MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de dikkat çeken çifte buluşma: Aslanoğlu ve Tugay detayı!
Politika
25 Ekim 2024 Cuma 13:07

CHP İzmir'de dikkat çeken çifte buluşma: Aslanoğlu ve Tugay detayı!

CHP İzmir’de dikkat çeken iki buluşma gerçekleşti. İstanbul Milletvekili ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Başkanı Turan Taşkın Özer ve Parti Meclisi Üyesi(PM) Mahir Yüksel, Torbalı ve Buca belediye başkanlarının ev sahipliğinde iki gün üst üste belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Her iki buluşmada da CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın yer almaması dikkat çekerken, buluşmaların il yönetiminde rahatsızlık yarattığı öğrenildi.

GERÇEKİZMİR –  Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İzmir’de iki gün üst üste dikkat çeken buluşma yaşandı. İstanbul Milletvekili ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Başkanı Turan Taşkın Özer ve Parti Meclisi Üyesi (PM) Mahir Yüksel ile bazı YDK üyeleri, İzmir’de ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler dışında Özer ve Yüksel, Torbalı ve Buca belediye başkanlarının ev sahipliğinde iki gün üst üste belediye ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

İlk gün Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in ev sahipliğinde Torbalı’da gerçekleşen buluşmaya Küçük Menderes belediye başkanları katıldı. Buluşmada Demir ile birlikte Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Beydağ Belediye Başkanı Şakir Başaran, Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun, Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan ve Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’nun yanı sıra Buca Belediye Başkanı  Görkem Duman, İl Yöneticisi Baki Üküşçevik ve ilçe başkanları da yer aldı.

Buca Belediye Başkanı Duman’ın ev sahipliğinde Buca’da gerçekleşen ikinci buluşmada ise Duman dışında Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Menderes Belediye Başkanı ilkay Çiçek ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ın  yanı sıra ilçe başkanları da yer aldı.

Adı il başkanlığı için uzun süredir geçen Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya her iki buluşmaya da katılırken, İzmirli YDK Üyeleri Ekincan Aksoy ve Özkan Tice de her iki buluşmada yer aldı.

ASLANOĞLU VE TUGAY YER ALMADI... İL YÖNETİMİNDE RAHATSIZLIK!
Her iki buluşmada da CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın yer almaması dikkat çekti. Öte yandan gerçekleşen buluşmaların CHP İzmir İl Yönetimi’nde rahatsızlık yarattığı öğrenildi. 

Her iki buluşmada da parti, ülke ve kent gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir