MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de disiplin rüzgarı
Politika
10 Ekim 2017 Salı 19:40

CHP İzmir'de disiplin rüzgarı

CHP  İzmir’de delege seçimleri sürerken bir yandan disiplin mekanizması da yoğun bir şekilde çalışıyor.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de olağan kongre takvimi delege seçimleriyle birlikte işlerken partinin disiplin mekanizması da yoğun şekilde çalışıyor.

Çiğli Ataşehir’de 2’si meclis üyesi 4 partilinin ilçe yönetiminden Yüksek Disiplin Kurulu'na(YDK) uzanan disiplin süreci gündemdeki yerini korurken, Karabağlar ve Konak’ta da disiplin konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.

KOŞANOĞLU DİSİPLİNE

Sosyal medyada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun aile fotoğrafının altına ‘İçinden pazarlıklı sinsi bir aile’ yorumunu yapan ve parti içinde hedef tahtasına konan, gün içinde de ilçe başkanlığına giderek ifade veren Kadın Kolları İl eski Başkanı Gülşen Koşanoğlu, Karabağlar İlçe Yönetimi tarafından tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

KONAK’TA KARŞILIKLI HAMLE

Öte yandan Konak’ta da ilginç bir disiplin süreci yaşanıyor. Delege seçimleri üzerine ilçe binasında tartışan İlçe Başkanı Şakir Başak ve Parti Meclisi Eski Üyesi Berrin Dilekçi birbirleri hakkında disiplin hamlesi yaptı. İlk olarak Başak hakkında ilçe ve il başkanlığına dilekçe veren Dilekçi’nin ardından bu kez Konak İlçe Başkanı, PM Eski Üyesi hakkında kesin ihraç talep etti.İki isimde odada bulunanları şahit gösterdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir