MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de eski belediye başkanı hakkında ihraç istemi!
Politika
29 Nisan 2019 Pazartesi 16:46

CHP İzmir’de eski belediye başkanı hakkında ihraç istemi!

CHP İzmir’de flaş bir gelişme yaşandı. Çeşme Belediye Eski Başkanı Faik Tütüncüoğlu hakkında ilçe yönetimi tarafından oybirliğiyle ihraç istemiyle disiplin dosyası hazırlandı. Dosya il başkanlığına sevk edildi. Tütüncoğlu dışında, eski gençlik kolu başkanı Enis Tepekule’nin de ihracı istendi.

GERÇEKİZMİR – 31 Mart yerel seçimleri geride kalırken, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir Örgütü’nde flaş bir disiplin hamlesi geldi.

CHP Çeşme İlçe Yönetimi, Çeşme Belediyesi Eski Başkanı Faik Tütüncoğlu ve ilçe gençlik kolu eski başkanı Enis Tepekule hakkında kesin ihraç istemiyle disiplin işlemi başlattı. Oybirliğiyle alınan karar gereği dosya il başkanlığına sevk edildi. İl yönetimi dosyayı inceleyecek ve disiplin kuruluna sevk edilip edilmeyeceği yönünde karar alacak.

31 Mart’ta belediye başkan adayı gösterilen ve seçilen Ekrem Oran’a yönelik aday belirleme sürecinde basın aracılığıyla yaptığı sert açıklamalar nedeniyle Tütüncüoğlu hakkında disiplin dosyası hazırlandığı öğrenildi. İlçe yönetiminin seçim sürecinde partinin zarar görmemesi adına disiplin hamlesini 31 Mart sonrasına bıraktığı öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa Alb.
 1 Mayıs 2019 Çarşamba 16:38
Çok yerinde buldum.on numara bir başkan geldi.seçim sürecindeki o karalamalar sanki başka partinin adamıymış gibi.çok şaşırmıştım.
 Ramazan Sönmez
 30 Nisan 2019 Salı 16:17
Sn.Faik Tütüncüoğlu nu anlamak lazım.yıllarda partimize çeşitli makamlarda örnek hizmetler vermiş saygın bir parti büyüğümüz. Biraz hoşgörü ve diyaloğ daha iyi bir davranış olur.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir