MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de eski belediye başkanları da sahada!
Politika
3 Mayıs 2023 Çarşamba 20:10

CHP İzmir'de eski belediye başkanları da sahada!

Seçim çalışmaları sürecinde İl Başkanlığı tarafından yapılan görevlendirmeyle eski belediye başkanları da sahaya indi. Eski belediye başkanları kritik virajda partinin yerelde iktidar olmadığı ilçelerde görev yapacak.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü'nde 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine yönelik çalışmalar tam gaz devam ederken, eski belediye başkanları da sahaya indi. 

İl Başkanlığı tarafından yapılan görevlendirme kapsamında partide bir önceki dönem belediye başkanlığı yapan isimler de seçim çalışmalarına katıldı. 

Eski belediye başkanları seçimler için geri sayıma geçilen son virajda partinin yerelde iktidar olmadığı ilçelerde çalışma yapacak.



Balçova Belediye Eski Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Bornova Belediye Eski Başkanı Olgun Atila, Bergama Belediye Eski Başkanı Mehmet Gönenç ve Konak Belediye Eski Başkanı Sema Pekdaş bu kapsamda bugün sahaya inen ve vatandaş ve esnafla birebir temas kurarak parti politikalarını anlatıp oy isteyen isimler oldu. 


Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir