MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de eski il başkanına soruşturma, eski belediye başkanına ihraç istemi!
Politika
28 Mayıs 2019 Salı 19:14

CHP İzmir'de eski il başkanına soruşturma, eski belediye başkanına ihraç istemi!

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısına disiplin kararları damga vurdu. İl Eski Başkanı Kemal Karataş hakkında soruşturma açılması kararı alınırken, Çeşme eski Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu da ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Toplantıda CHP İl Örgütü’nün bayramlaşma programının Pazartesi günü saat 16.00’da İzmir Sanat’ta gerçekleştirmesine karar verildi. 

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetimi, Deniz Yücel başkanlığında toplandı. Olağan yönetim kurulu toplantısında önemli kararlara imza atıldı.

TOPLANTIDA DİSİPLİN FURYASI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, 2010 yılında Başkanlık Konutu olan ve kamuoyunda ‘Şato’ olarak bilinen konukevine taşınma kararı ile ilgili sosyal medyada sert eleştirilerde bulunan CHP İl Eski Başkanı Kemal Karataş hakkında soruşturma açılması kararı alındı.Soruşturmayı il yönetim kurulu üyeleri tarafından oluşturulan disiplin komisyonunun yönetmesi kararı alındı. Karataş disiplin komisyonunca ifadeye çağırılacak.

Buca’da ise Oktay Gökdemir ve Tahsin Sezgin’in sosyal medyadaki paylaşımlarında parti yöneticileriyle ilgili asılsız ithamlarda bulundukları, partiyi ve yöneticileri kamuoyunda tartışılır hale getirdikleri için haklarında resen soruşturma başlatılmasına ve soruşturmanın yönetim kurulu üyelerinden oluşan disiplin komisyonunun yürütmesine karar verildi.

Bayındır ilçe yöneticisi Osman Yağcı’nın Bayındır’da AK Parti’nin adayı için çalıştığını kendi ağzından ifade etmesi sebebiyle kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevkine karar verildi.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANININ İHRACI İSTENDİ

Çeşme’de Eski Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ve parti üyeleri; Enis Tepekule, Hasan Kaya, Nuri Kaya, Akan Taşpınar’ın kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi kararlaştırıldı.

BAYRAMLAŞMA PROGRAMI BELLİ OLDU

Ayrıca toplantıda CHP İl Örgütü’nün bayramlaşma programının pazartesi Günü saat 16.00’da İzmir Sanat’ta gerçekleştirmesine karar verildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Humanist
 30 Mayıs 2019 Perşembe 10:52
Chp.li Bel Başkanları Gelir gelmez Önce Solculara kıyıyor.Sefa süren Yine Sağ kesimler..Artık Chp''linin CHP''li Kadroları Safdışı Bırakması Kaçınılmaz oldu.. Chp''ye her fırsatta Saldıran zatları Başkanlar görmüyorlar mi..Eski Il Bşk.Ihrac etseniz Ne olur etmezseniz ne olur..!!!!
 Gaziemir
 29 Mayıs 2019 Çarşamba 07:39
Başkanım İl yönetiminizdeki Gaziemirden gelen yöneticiniz hakkında ne yapacaksınız?Seçimlerde hiç alışmadı.
 Gerçek Chp li
 28 Mayıs 2019 Salı 21:29
Akp ''den chp ye transfer meclis üyeleri kaç tane? Bütün ilçelerde yeterince var bunları da onur üyesi yapınız ömür boyunca meclis üyesi olsunlar chp li olanlar beklesinler gerçekten partinin öz evlatlarını ihraç ediniz çünkü bunlar yıllarca partiyi sırtlarında taşıdı şimdi siz sefa sürün
 chp li
 28 Mayıs 2019 Salı 21:23
Kemâl Karataş başkan ne dediyse altına imza atarım .BENİ DE DİSİPLİNE VERİN VERMEZSENİZ ADAM DEĞİLSİNİZ !
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir