MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de flaş gelişme: O ilçe başkanı ve yönetimi düştü!
Politika
23 Eylül 2019 Pazartesi 12:37

CHP İzmir'de flaş gelişme: O ilçe başkanı ve yönetimi düştü!

CHP İzmir’de olağan kongre süreci öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Partinin yerel seçimde kaybettiği ilçeler arasında yer alan Bayındır'da 8 yönetici istifa etti. İlçe Başkanı Hasan Dülger ve yönetimi yaşanan istifalar nedeniyle tüzük gereği düştü.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan kongre takviminin start almasına sayılı gün kala flaş bir gelişme yaşandı.

İzmir’de CHP’nin yerel seçimlerde kaybettiği ilçeler arasında yer alan Bayındır’da 8 yönetici istifa etti. İstifalar sonrası tüzük gereği başkan Hasan Dülger ve yönetimi düştü. Bayındır'da yönetim Başkan Dülger ve 12 yöneticiden oluşuyordu. Yönetimde yarıdan fazla istifa olması nedeniyle tüzük gereği başkan ve yönetim düşmüş oldu. 

İstifaların il başkanlığına teslim edildiği öğrenildi. CHP MYK’sı ilk toplantıda Bayındır’a yeni başkan ve yönetim atayacak.

İstifaların temelinde yönetim ve başkan arasındaki uyum sorunu ile başkan Dülger'in çalışmalarda eksik kalması nedenlerinin yattığı öğrenildi.

İstifaların il başkanlığının bilgisi dahilinde gerçekleştiği öğrenildi. Hasan Dülger 31 Mart yerel seçimleri sürecinde istifa eden Behzat Aydilek'in yerine koltuğa oturmuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Memet Kirkbir
 26 Eylül 2019 Perşembe 09:49
Bu ilcede delege secimlerinde tam sandik konulup secim baskisız.ozellikle il yonetimimin antidemokratik baskisi olmadan yapilması sonucu kazanacak aday bayindiri toparlar.Ayak oyunlariyla il demokrasiye izin vermez yada engellenmesine goz yumarsa o zaman bu partiye ihanet olur.
 partili
 23 Eylül 2019 Pazartesi 13:12
Bayındır'da yerel seçimlerdeki tarihi farktan sonra buda tuzu biberi olmuş.Yiyin birbirinizi yiyin.Başka işleriniz yok,birbirinizle uğraşın partiye zarar vermek için elinizden geleni yapın.Mutlaka bunun arkasında çıkar menfaat beklentisi içinde olan birileri çıkar.Tamer Başkandan sonra Bayındır dikiş tutmadı,çok yazık.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir