MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de flaş gelişme: Yüksel'in delegeliği düştü!
Politika
9 Ocak 2018 Salı 21:17

CHP İzmir'de flaş gelişme: Yüksel'in delegeliği düştü!

CHP İzmir’de flaş bir gelişme yaşandı. İl Eski Başkanı Yüksel’in kurultay delegeliği düştü.

GERÇEKİZMİR -CHP İzmir’de geçtiğimiz pazar günü çarşaf listeyle yapılan il kongresinde Deniz Yücel ile Utku Gümrükçü yarışmış, ipi Yücel göğüslemişti. Yücel’in anahtar listesinde yer alan il yönetimi ve disiplin kurulu firesiz geçerken, kurultay delegeliği delinmişti.

İl Eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu listeyi delen isimlerden biri olurken, Yücel'İn listesinden Kınık İlçe Başkanı İsmail Yıldız liste dışı kaldı.

YÜKSEL'İN DELEGELİĞİ DÜŞTÜ

Yücel'in listesinde kadın ve gençlik kotasına uyulmayınca İl Seçim Kurulu'na itiraz yapıldı. Büyük sürpriz ise  İl Eski Başkanı Alaattin Yüksel’in kurultay delegeliğinin düşmesi oldu.  İl Seçim Kurulu, gençlik kotası üzerinden yapılan itirazı değerlendirdi ve  Gümrükçü’nün listesinde yer alan Sibel Hür'ü listeye ekledi. Yücel'in listesinden çıkan isim ise kurayla belirlendi. 286 ile aynı oyu alan Yüksel ve Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat arasında kura çekilirken, kura da Yüksel’in ismi çıktı.

Kocaoğlu’nun en yakın siyaset arkadaşı Yüksel’in kurultay delegeliği düşmüş oldu. Yüksel’in adı kurultayda PM için geçiyordu.

Gençlik kotasından bir isim daha  Yücel'in listesini deldi. Yücel'in listesinden Kiraz İlçe Başkanı İsmet Korkmaz'ın delegeliği düştü. Gümrükçü'nün listesinden Zübeyde Canpolat listeye eklendi.

Kadın kotasından listeye dahil olması beklenen Yeşim Tekoğlu, listeye gençlik kotasından 2 kadın partili girince delege olamadı. 

KONAK DAMGASI

Gümrükçü'nün listesinden kurultay delegesi olan Nalbantoğlu, Hür ve Canpolat Konak delegesi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 CHP li
 10 Ocak 2018 Çarşamba 16:01
Halkın. Veya örgütün oyunu alamayanlar takdir görmeyenler Kurayla Şansla Konu m alıyorlar O listeyi beğenmedin neden gidiyorsun Erdemli ol istifa et
 İznirli
 9 Ocak 2018 Salı 22:08
İlahi adalet.
 Ahmet
 9 Ocak 2018 Salı 22:05
Lorkunc bir kura olmuş
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir