MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de flaş rotasyon kararları: Hangi görev kimin oldu?
Politika
2 Temmuz 2021 Cuma 11:21

CHP İzmir'de flaş rotasyon kararları: Hangi görev kimin oldu?

CHP İzmir İl Yönetimi’nde Pelda Başak Tokan’ın istifası, Polat Manduz’un yönetime girmesi ve Büyükşehir’in açılışlarında yaşanan protokol krizi sonrası yeni görevlendirmeler yapıldı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Deniz Yücel bazı görev değişikliklerine gitti.

Pelda Başak Tokan’ın istifası sonrası il yönetimine yedekten Polat Manduz girmişti.  

Pelda Başak Tokan’ın AR-GE ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi Çağdaş Kaya’ya verilirken, Kaya’nın sürdürdüğü Seçim işleri, Siyasi İşler ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi de Manduz’a verildi.

Kadın ve Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı İpek Onbaşıoğlu’na yeni oluşturulan Kültür ve Sanat İşleri görevi de verildi.

PROTOKOL KRİZİ SONRASI YENİ GÖREVLENDİRME
Öte yandan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun son İzmir ziyaretinde Büyükşehir’in açılış organizasyonlarında yaşanan protokol krizi sonrası yeni bir görevlendirme oluşturuldu.

Genel Merkez’in ve örgütlerin katılacağı yerel yönetimlerin düzenlediği programların il başkanlığı ve örgütler adına koordinasyonunu Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız yapacak.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir