MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de 'görüşme mesaisi' tamam: Yücel'den Ankara'ya çifte rapor!
Politika
28 Ağustos 2018 Salı 08:39

CHP İzmir'de 'görüşme mesaisi' tamam: Yücel'den Ankara'ya çifte rapor!

CHP İl Başkanı Yücel, partinin yerelde iktidar olmadığı 8 ilçeye yönelik çalışmasını tamamladı. Daha önce 6 ilçe başkanıyla görüşen Yücel, haftanın ilk gününde Kemalpaşa ve Kiraz ilçe başkanlarıyla da görüştü. Yücel 8 ilçe ve 24 Haziran sonuçlarına yönelik hafta sonuna kadar iki ayrı rapor hazırlayacak, Genel Merkez'in yolunu tutacak.

GERÇEKİZMİR - Olağanüstü kurultay tartışmasını geride bırakan Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yerel seçim hazırlıkları start aldı.

Genel Merkez belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürürken, parti kurmayları yerelde iktidar olunmayan ilçelerde adayların daha önceden açıklanacağını duyurmuştu.

Bu doğrultuda gözler partinin kalesi olarak nitelendirilen İzmir'deydi...

2014 yerel seçimlerinde kaybedilen 8 ilçeye yönelik kolları sıvayan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bayram öncesi Aliağa, Menderes, Torbalı, Kınık, Selçuk, Ödemiş ilçe başkanlarıyla görüşmüş aday belirleme yöntemi, partinin ilçedeki durumu ve ilçenin kazanılması adına uygulanacak strateji üzerine görüş alışverişinde bulunmuştu.

Yücel yeni haftanın ilk gününde Kemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Ayçil ve Kiraz İlçe Başkanı İsmet Korkmaz'la il binasında bir araya gelerek 8 ilçeye yönelik görüşme maratonunu tamamladı.

ÇİFTE RAPOR 
Yücel 8 ilçeye yönelik bir rapor yazacak. CHP İl Başkanı hafta sonuna kadar tamamlayacağı raporda adayların önceden açıklanmasını talep edecek, partinin bu ilçelerdeki son durumu hakkında bilgi verecek, en doğru aday belirleme yöntemi ve ilçenin kazanılması adına izlenmesi gereken stratejiye de yer verecek.

Yücel süreçte ayrıca bir rapor daha hazırlayacak. Yücel 30 ilçeden 24 Haziran seçim sonuçlarına yönelik gelen raporu harmanlayacak ve İzmir raporu olarak Genel Merkez'e sunacak.

Yücel'in iki raporu hazırladıktan sonra önümüzdeki hafta Genel Merkez'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile görüşmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 selçuk
 28 Ağustos 2018 Salı 17:56
Başkan Tebrikler doğru hamle. Selçlu bir seçmen olarak Avukat Filiz Sengel'i istiyoruz. O olursa seçim kazanılır.
 BUCALI
 28 Ağustos 2018 Salı 10:12
SAYIN İL BAŞKANIM HER ZAMAN YANINDAYIZ..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir