MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de gündem 'virüs': Masada öneriler, Başkan'dan sosyal medya uyarısı!
Politika
26 Mart 2020 Perşembe 16:10

CHP İzmir'de gündem 'virüs': Masada öneriler, Başkan'dan sosyal medya uyarısı!

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı koronavirüs gündemiyle yapıldı. Sosyal mesafeye uyularak yapılan toplantıya bazı yöneticiler önlem olarak internet üzerinden katıldı. Yücel, sosyal medya konusunda uyarı ve öneri getirdi. Toplantıda belediyelerin virüsle mücadele ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması kapsamında yaptığı çalışmaların çeşitlendirilmesi konusunda öneriler masaya yatırıldı.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele için yapılanlar ve yapılması gerekenler görüşüldü.

Bazı il yöneticileri, salgına karşı tedbir kapsamında toplantıya skype üzerinde bağlandı. İl binasındaki toplantı  ise ‘sosyal mesafeye’ uyularak yapıldı.

İl yöneticileri toplantıda ilçelerinde virüsle mücadele noktasında alınan önlemleri paylaştı.

Toplantıda belediyelerin virüsle mücadele kapsamında yaptığı çalışmaların çeşitlendirilmesi konusunda öneriler masaya yatırıldı.

SOSYAL MEDYA UYARISI

CHP’nin hukukçu il başkanı Yücel, süreçte sosyal medyadan  yapılacak paylaşımlara dikkat edilmesi konusunda yöneticileri bilgilendirdi. Yücel’in, sosyal medyadan teyit edilmemiş bilgilerin paylaşılması konusunda yaşanacak hukuki sıkıntıları yöneticilerle paylaştığı öğrenildi.

Yücel’in “Genel Merkezimizin, belediye başkanlarımızın, vekillerimizin açıklamalarını paylaşın, devlet yetkililerin doğruluğu kesinlik taşıyan açıklamalarını da paylaşabilirsiniz” dediği öğrenildi.

Yücel, belediyelerin virüsle mücadele için aldıkları önlemlerle yaptıkları hizmetlerin de sosyal medyadan etkin şekilde vatandaşlara ulaştırılmasını istedi.

Yücel’in evde kalan vatandaşlarla, dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için gelen talepleri ilçe başkanlıkları ve belediyelere ivedi bir şekilde iletilmesi mesajı verdiği öğrenildi.

SICAK YEMEK ÖNERİSİ

Bazı yöneticiler dar gelirli aileler için belediyeler tarafından sıcak yemek desteği verilmesi önerisi paylaştı. Öneri belediyelere iletilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir