MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de gündem yeni il başkanı: Soyer’den kritik mesai, Yücel’den veda turu
Politika
11 Aralık 2022 Pazar 17:46

CHP İzmir’de gündem yeni il başkanı: Soyer’den kritik mesai, Yücel’den veda turu

CHP Lideri’nin 17’sindeki İzmir mesaisinin iptal edilmesi sonrası İl Başkanı Yücel’in vekil adaylığı istifasını son haftaya bırakabileceği iddia edildi. İlçe ziyaretlerine başlayan Yücel’in bu mesaisi parti içinde veda turu olarak yorumlanırken, salı günü saat 17:00’de il binasında kritik bir buluşma yaşanacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, il yönetimiyle bir araya gelecek.

GERÇEKİZMİR -  Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir Örgütü’nde hareketli günler yaşanıyor.

Genel Merkez’in gönderdiği ve son tarih 26 Aralık olan adaylık istifası genelgesi sonrası gözler İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e çevrildi.

KILIÇDAROĞLU GELMEYECEK
17 Aralık’ta İzmir’de düzenlenecek Tarım Zirvesi’ne katılacağı duyurulan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya programı nedeniyle zirve iptal edildi.

Kılıçdaroğlu’nu son kez il başkanı olarak ağırladıktan sonraki hafta içi istifa etmesi beklenen Yücel’in zirvenin ertelenmesi sonrası istifa tarihini son haftaya bırakacağı öğrenildi.



VEDA TURU

Öte yandan Yücel ilçe ziyaretlerine çıktı. İlçe başkan ve yönetimleriyle bir araya gelen Yücel’in bu mesaisi parti içinde veda turu olarak yorumlandı. Yücel’e ziyaretlerinde başkanlar plaket ve çiçek takdim ederken Yücel’in de önümüzdeki süreçte de hangi görevde olursa olsun birlikte çalışmaya devam edeceklerinin mesajını verdiği öğrenildi.

SOYER YÖNETİMLE BULUŞACAK
CHP İzmir’de yeni il başkanı gündemiyle en kritik mesai Salı günü saat 17:00’de yaşanacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, il binasında il yönetimiyle toplantı yapacak.

İl yönetiminin toplantıda Yücel’in istifası sonrası yeni başkanın yönetim içinden seçilmesi yönünde Soyer’e görüş bildirmesi, Soyer’in de süreçle ilgili ilk kez fikirlerini bu toplantıda paylaşması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir