MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de il başkan adaylığı için ilk resmi açıklama!
Politika
28 Ağustos 2023 Pazartesi 17:43

CHP İzmir'de il başkan adaylığı için ilk resmi açıklama!

CHP İzmir'de 16 Eylül'deki il kongresi öncesi ilk resmi adaylık açıklaması Konak İlçe Eski Başkanı Aytekin Tunus'tan geldi. Tunus yazılı olarak yaptığı açıklamada il başkan adaylığını açıkladı. Tunus, yol haritasını ve projelerini önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısıyla duyuracağını belirtti.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir'de gözler 16 Eylül'de gerçekleşecek il kongresine çevrildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Milletvekilleri Rıfat Nalbantoğlu ve Mahir Polat'ın desteğini alan mevcut il başkanı Şenol Aslanoğlu'nun kongrede aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, kongrede rakip çıkıp çıkmayacağı merak konusu olmuştu.

Konak İlçe Eski Başkanı Şakir Başak'ın aday olma kararı aldığı, niyetini Genel Merkez ve Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ile paylaştığı önümüzdeki günlerde de adaylık açıklaması yapacağı öğrenilmişti.

CHP İzmir'de kongre öncesi ilk resmi adaylık açıklaması Konak İlçe Eski Başkanı Aytekin Tunus'tan geldi. Tunus yazılı olarak yaptığı açıklamada il başkan adaylığını açıkladı.

Tunus açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Cumhuriyet Halk Partisinin değerli üyeleri, yoldaşlarımız, kardeşlerimiz, sevgili İzmirliler;

Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar hepimizin malumu

14-28 Mayıs seçimlerinde yaşadığımız hayal kırıklığı hepimizin hafızasında 

Ve yeni bir heyecan, yeni bir umut, yeni bir coşku hepimizin isteği 

İşte bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi’mizin 16  Eylül 2023 tarihli İzmir İl kongremizde, az önce söylediğim heyecanı,coşkuyu,umudu yeşertmek adına il başkan adayı olmak için yola çıkma kararı almış bulunmaktayım.

Amacımız il başkanlığımızın liderliğinde ilçelerimize, mahallelerimize dokunup heyecanı yeniden yeşertmek.

Kendisini ötelenmiş, incinmiş hisseden, üzgün, kırgın insanımızı yeniden kazanmak.

Herhangi bir bahanenin ardına sığınmadan sadece 6 ay sonra yapılacak yerel seçimlere inanç ve coşkuyla hazırlanmak, yeni bir başarı hikayesi yazmak için adayım.

Yol haritamızı ve projelerimizi önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla sizlere duyuracağız.

Saygılarımla,

Aytekin Tunus

İl Başkan Adayı"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bayram aydın.
 30 Ağustos 2023 Çarşamba 23:28
Değerli kardeşim ; gönlünüzün, başta vatan, İzmir,parti ve insan sevgisi ile dop dolu olduğundan asla şüphem yoktur.Ne varki, ülkemizin ; demokrasi, özgürlük ve laiklik kalesi olan İzmir''in, ufku açık kişi ve kadrolarca yürütülmesi gerekir.bu bağlamda tek bir kişinin iyi niyetli ve üretken olması yetmez. Koca bir kenti yönetmenin ve Parti''nin bir nevi lokomotifi olup ,onu doğruya ve refaha taşımanın yolu ; doğru,erdemli, ahlaklı, üretken ve öngörüsü yüksek kadrolarla olur.bu nedenle sizlere önerim,yola çıkmadan önce,yol arkadaşlarını " sen ben,bizim oğlan" anlayışının dışında , gerçekten İzmir''in ve ülkenin sorun ve çözümlerini bilen, erdemli, ahlaklı ve üretken insanlarla yola çıkmanı öneririm. Bu bağlamda yürekten başarılar dilerim. Not, uçurumun tepesinde olan ülkeyi,bu uçurumdan alacak kadrolarin iş başına gelmesi şart. Başarılar dilerim .yolun açık olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir