MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de il başkan yardımcısı da topa girdi: Başkanlara imza için adaylık vaadi!
Politika
26 Temmuz 2018 Perşembe 18:16

CHP İzmir'de il başkan yardımcısı da topa girdi: Başkanlara imza için adaylık vaadi!

CHP İl Başkanı Yücel Ankara’da kurultaya karşı bildiriye imza koyarak basın açıklamasında yer alıp Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez Yönetimi’ne destek verirken, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Çalışkan İzmir’de imza hareketine destek için tele-markaja başladı. 

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağanüstü kurultay için imza hareketi tam gaz devam ederken, sıcak saatler yaşanıyor. 

59 il başkanı ile 129 milletvekilinin çifte ortak bildiriyle kurultaya karşı çıkarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiği güne İzmir’de de flaş bir gelişme damga vurdu. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ankara’da kurultaya karşı bildiriye imza koyarak basın açıklamasında yer alıp Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez Yönetimi’ne destek verirken, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Çalışkan İzmir’de imza hareketine destek için tele-markaja başladı. 

Edinilen bilgiye göre olağanüstü kurultay için imza vermeyen ilçe başkanlarını arayan CHP İl Başkan Yardımcısı Çalışkan bu isimlere yerel seçimlerde adaylık teklif etti. Çalışkan’ın aradığı ilçe başkanlarını imza için bu vaatle iknaya uğraştığı ve kentte muhalif hareketin öncü isimlerinden olan İl Eski Başkanı Alaattin Yüksel’in de kendilerinden dönüş beklediğini bildirdiği öğrenildi. 

CHP İl Başkan Yardımcısı Çalışkan partideki olağanüstü kurultay tartışmaları sürecinde imza hareketi başarıya ulaşırsa genel başkan adayı olması beklenen Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye desteğini sosyal medyadan paylaştığı çok sayıda mesajla ortaya koymuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Partili
 26 Temmuz 2018 Perşembe 22:47
Ali kardeşim bence sen pazartesi yönetim kurulundan bu açıklamaların nedeniyle istifa etmelisin ve büyükşehirde işe başlamalısın yoksa zaten orada muhtar çalışıyorsun
 izmirli
 26 Temmuz 2018 Perşembe 20:19
Bu parti köklü bir parti ülkeyi kuran parti. Çok yanlış işler bunlar burası babanızın çifliği değil kime başkanlık teklifi öneriyorsunuz siz kimsiniz ki çok yanlış işler partiyi bitireceksiniz. eğer böyle birşey varsa imza atmayın arkadaş bizim ilçe başkanlarımız onurlu insanlardır.
 Parti Emekcisi
 26 Temmuz 2018 Perşembe 19:28
Arkadaş başkası adına il başkan yardımcısı olmuş anlaşılan. Siyaset vesayetle olmaz. Hele sosyal demokrat bir partide hiç olmaz. Ülkeye umut verecek yöneticiler bunlarsa biz daha çok iktidar hayali kırarız. Kimse partiyi düşünmüyor yazıklar olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir