MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de il başkan yardımcısı sandıkta kaybetti
Politika
20 Eylül 2017 Çarşamba 22:14

CHP İzmir'de il başkan yardımcısı sandıkta kaybetti

CHP’de delege seçimleri tüm hızıyla sürerken, mahallelerde sürpriz sonuçlarda geliyor. İl Başkan Yardımcısı İsmet Basmacı, Karabağlar’da mahallesinde sandıktan çıkamadı.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de üyeler ilçe kongrelerinde oy kullanacak delegeleri seçmek için sandık başına gidiyor.

Parti içinde rekabetin en yüksek yaşandığı ilçelerin başında Karabağlar geliyor. Hafta içi mesaisinde sandığın kurulduğu Maliyeciler Mahallesi’nde sürpriz bir sonuç çıktı. İl Başkan Yardımcısı İsmet Basmacı’nın yer aldığı belediye ve ilçe yönetimi destekli beyaz liste, muhaliflerin yer aldığı mavi listeye sandıkta kaybetti.

Basmacı delege seçilemedi. Mahalleden delege seçilen isimler Sedat Alşahin, Çiğdem Kaya, Nurten İlkılıç, Kadir Bajdaroğlu, Zeki Çetin ve İnanç Kayış oldu. Mavi liste 50 oy aldı,beyaz liste 43 oy aldı. Kazanan listeye ilçe eski başkanı Orhan Polat da destek veriyordu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hakan
 21 Eylül 2017 Perşembe 11:13
Mavi liste, beyaz liste yada herhangi bir loste onemli degildir. Hangi listeler kazanirsa kazansin muhalif yada bilmem ne destekli olarak gosterilmemesi lazim. Ismet Basmaci da delege secilenlerde bu partinin emekcileridir. Kisiler gelip gecicidir. Ve kimse unutmasin ki siyaset uzun soluklu bir yoldur. Bugunun kaybedenleri yarinin kazanani olabilir, bugun kazananlarida yarinin kaybedenleri olabilir. Onemli olan bu partinin daha iyi yerlere gelmesidir. Ismet basmaciyi tanimadamda sevilen bir insan oldugunu az cok bilirim. Kazanmis yada kaybetmis olsun bu partiye canla basla destek olmaya devam edecektir. Basta ismet Basmaciyi ve kazanan listedeki isimleri tebrik ederim. Umarim artik yol ayrimi degilde bu saatten sonra beraber calisilir ve daha iyi yerlere gelinir. Saygilarimla
 ömer murat
 21 Eylül 2017 Perşembe 10:36
İl Başkan Yardımcımızın delege seçiminden sandıktan çıkmaması çokta önemli değil çıkan arkadaşlarda sonuçta parti için mücadele eden insanlar önemli olan İsmet BASMACI gibi partiye gönül veren ve mücadele eden insanlar önderliğinde parti çıtasını yükseltmektir. İsmet Başkan Karabağlar siyasetine her zaman lazım olan il yöneticimizdir. Her Zamanda arkasındayız.
 İsimsiz
 21 Eylül 2017 Perşembe 10:31
Delege ağalığı ve biryerlere gelebilmek için partiye şişirme üye kaydı yapan siyasetçilere örnek olması dileğiyle.Tebrikler İsmet Basmacı.Bu partinin sizin gibi neferlere ihtiyacı var
 süleyman KAYA
 21 Eylül 2017 Perşembe 10:23
Belediye ve ilçe yönetiminde bu kadar yetkili birisi nasılda seçimi az farkla kaybedip te seçimi iptal etme girişiminde bulunmamıştır hayret.
 Haydar
 21 Eylül 2017 Perşembe 10:23
CHP nin demokrasi dediğide bu değilmi zaten.Sayın İsmet Basmacı'nın kişiliği ve duruşu tartışılmaz.Ama görüldüğü gibi duruşunu hiç bir şaibeye bulaşmadan centilmence yarışa girip kaybetmiş.Buna Şaşıracağınıza Takdir edin.İsmet Basmacı yinede Karabağlar'da sevilen sayılan ve takdir edilen Temiz siyasetçilerin başındadır.Gönüllerin Başkanı.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir