MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de il delegesinden tepki istifası!
Politika
11 Eylül 2023 Pazartesi 18:03

CHP İzmir’de il delegesinden tepki istifası!

CHP Karşıyaka’dan il delegesi seçilen Savaş Çolak, il başkan adaylarından Şakir Başak’a imza verdiği gerekçesiyle Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın kendisine tepki gösterdiğini iddia ederek il delegeliğinden istifa etti.  

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de gözler 16 Eylül’de gerçekleşecek il kongresine çevrildi.

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu adaylığını açıklarken Konak İlçe Eski Başkanları Aytekin Tunus ve Şakir Başak da göreve talip olduklarını duyurmuştu.

Aslanoğlu’na ilçelerden imza desteği gelirken, kongrede karşısına yeterli sayıda imza bulup aday çıkıp çıkmayacağı merak konusu…

ÇOLAK İSTİFA ETTİ!

Süreçte kongreye sayılı gün kala Karşıyaka’dan il delegesi seçilen örgütlerden sorumlu eski ilçe yöneticisi Savaş Çolak il delegeliğinden istifa etti. Çolak istifasını ilçe seçim kurulu, il başkanlığı ve ilçe başkanlığına teslim etti. İstifası ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Özgür irademle karar alıp, adaylardan Şakir Başak için imza verdim. Belediye başkanımız bu konuda bana tepki gösterdi. 40 yıllık partiliyim, bunu hak etmedim. Özgür irademle de il delegeliğinden istifa ettim’’ dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 CHP
 11 Eylül 2023 Pazartesi 20:07
Partimizi mahvettiniz demokrasiden bahsedip demokrasiden nasibini almamak böyle bişey olsa gerek .Yazık Aslanoğlu’nun aldığı ihaleler savcı sayan ile olan ortaklığı hiç önemli değil demekki illaki seçilmeli yani pesss
 Ahmet Selçuk
 11 Eylül 2023 Pazartesi 18:40
Demek bekediye başkanlrınğn söylemenler doğruymuş
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir