MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de merkez yoklaması mesaisi: İşte detaylar
Politika
1 Nisan 2023 Cumartesi 10:29

CHP İzmir'de merkez yoklaması mesaisi: İşte detaylar

CHP İzmir'de aday belirlemede merkez yoklaması mesaisi yaşanıyor. İlçe örgütlerinden kapalı zarf usulü ile isimler istenirken, mevcut vekiller muaf tutuldu. İl başkanı Aslanoğlu örgütten gelen isimleri tek bir liste haline getirip pazartesi Genel Merkez'e teslim edecek.

GERÇEKİZMIR- CHP Genel Merkezi seçime 1.5 aylık bir süre kala milletvekili aday adayları için merkez yoklaması yapmaya karar verdi.

Çıkan genelgeye göre il yönetimi il ve ilçe yönetimlerinden görüş alarak CHP Genel Merkezi’ne bildirecek.

CHP İzmir İl Örgütünde de merkez yoklaması mesaisi başladı.

30 ilçe başkanlığı, kadın ve gençlik kolları yönetimi ile il yönetimi vekil listelerinde görmek istedikleri isimleri cumartesi ve pazar günü kapalı zarf ile il başkanlığına teslim edecek.

Edinilen bilgiye göre mevcut milletvekilleri merkez yoklamasında yer almayacak. Mevcut vekillerin durumunu Genel Merkez değerlendirecek.

İl başkanlığının ortalama 5-7 isim yazılmasını talep ettiği öğrenildi.

İl başkanı Şenol Aslanoğlu örgüttten gelen talepleri tek bir listeye çevirecek ve pazartesi günü Genel Merkez'de Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'ya teslim edecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ramazan Sönmez Bornova
 2 Nisan 2023 Pazar 12:22
İzmir de her konuda yetişmişninsan var.lütfen toplam 2 kişiden fazla atama yapmayınız. Aksi takdirde geniş bir grup olarak oy vermeyeceğiz.
 Şükrü
 2 Nisan 2023 Pazar 10:10
250 bin Manisalı olarak Aladdin Kurt ugörmek istiyoruz. Chp li MHP li AKP li olsak da çalışacağız.#SanaSoz. @alaaddinkurtchp
 Garip
 1 Nisan 2023 Cumartesi 21:32
Belediye başkanlarının belirlediği ilçe yönetim kurulumu Liyakatli liste belirleyecek. İktidar olmamak için yerşeyi yapıyorsunuz.
 Vatandaş
 1 Nisan 2023 Cumartesi 11:56
İzmir dışından aday olursa oy yokkk izmirli olacak bizden biri olacak öyle dışarıdan taşıma adaylarla olmuyor ,CHP yönetimi dikkatli olun artık vatandaşa kulak verin
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir