MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de o başkan da adaylık için yola çıktı: Miting gibi açıklama!
Politika
9 Ekim 2018 Salı 14:21

CHP İzmir'de o başkan da adaylık için yola çıktı: Miting gibi açıklama!

CHP Tire İlçe Başkanı Şenoyar görevinden istifa kararı alarak belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Atatürk Anıtı’ndaki ‘aday adaylığı ilanı’na yaklaşık 2 bin kişi de katılarak Şenoyar’a destek verdi.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yerel seçim takviminin açıklanmasıyla seçim süreci hareketlenirken, belediye başkan aday adayı olmak isteyen ilçe başkanlarından adaylık açıklamaları peş peşe gelmeye devam ediyor. 

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar da belediye başkanlığı için görevinden istifa kararı aldı. İstifasını Perşembe günü netleştirecek Şenoyar, Tire Atatürk anıtı önünde yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen buluşmada aday adayı olduğunu ilan etti. 

BEN TOPLUMA DEĞİL TOPLUM BANA HOCA OLACAK
Adaylık açıklaması hakkında Gerçekİzmir’e konuşan Şenoyar, “Tire 65 bin seçmenli bir ilçe, yaşanması en güzel olan ilçelerden biri… Tire’yi yönetmek adına tüm kamuoyu ile görüşerek, muhtarlarımıza, halkımıza, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederek adaylığımı açıkladım. Ben, köylünün, çiftçinin, esnafın, öğrencilerin, yaşlıların tüm sorunlarını biliyorum. Tire’nin yaşamsal ihtiyaçlarını, kentimizin öncelikli sorunlarını biliyorum. Bu sorunları aşmamız için tüm halkımızın sesine kulak vermemiz gerekiyor, halkımızla beraber Tire’yi yönetmemiz gerekiyor. Katılımcılarım tamamımın düşünceleri benim için çok önemli. Onların düşünceleri bana kılavuz olacak. Ben topluma değil toplum bana hoca olacak. Biz hiç durmadan insanlara dokunuyoruz. Aday olmam konusunda toplumdan çok baskı geldi. Ben de adaylığımı açıkladım” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Tireli
 10 Ekim 2018 Çarşamba 11:41
Tayfur Çiçek ben adayım derse sen ancak yedek meclis üyesi olursun Hakancım
 Nihal Ulaş
 9 Ekim 2018 Salı 20:28
Yolunuz açık olsun başkanım
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir