MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de o başkan kafasını sandıktan kaldıramadı: 6 yılda 18.seçim!
Politika
3 Mayıs 2018 Perşembe 11:59

CHP İzmir'de o başkan kafasını sandıktan kaldıramadı: 6 yılda 18.seçim!

CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, 24 Haziran’daki genel seçimle birlikte parti içi/dışı toplam 18. seçimini yaşayacak. Eryılmaz, “Çok seçim yaşadık. Çalışırken yorulmuyorum. Boş oturmak daha yorucu. Bugüne kadar yaşadığım seçimler içinde en önemlisini yaşayacağım. 24 Haziran’dan çok umutluyum” dedi.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’daki seçime kilitlenirken, partilerde aday hareketliliği sürüyor. CHP’nin adayının belli olmasının da ardından önümüzdeki hafta propaganda sürecinin yoğun şekilde başlaması bekleniyor.

İzmir’de CHP’nin Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz'ın adeta seçimden başı döndü.

2012’deki ilçe kongresinde başkan seçilen Eryılmaz parti içi ve dışı tam 17 seçimi geride bıraktı. Eryılmaz, 24 Haziran’da 18. Seçimini yaşayacak.

Eryılmaz ilçe başkanı olarak 6 yılda 1 yerel seçim, 2 genel seçim, 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi, 1 referandum, 3 ilçe kongresi, 3 il kongresi, 4 kurultay, 1 eğilim yoklaması ve 1 önseçim gördü.

Gerçekizmir’e konuşan Eryılmaz, “6 yılda çok seçim gördüm. Parti içi seçimler daha yorucu oluyor. Aktif çalışmayı seviyorum. Hiç bıkmadım, şikayet etmedim. Çok seçim yaşadım ama hiç yorgun değilim. Çalışırken yorulmuyorum. Balçova’da örgütle hep birlikte çalışmaktan, emek vermekten keyif aldım. Şimdi bugüne kadar yaşadığım seçimler içinde en önemlisini yaşayacağım. Umutluyum 24 Haziran’daki seçimde. Demokrasi kazanacak” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Nizamettin ügüdücü
 3 Mayıs 2018 Perşembe 19:49
Tüm sol sosyalist devrimci arkadaşlarım Aygül başkanımın yarısı kadar özverili çalışarak efor sarf etmiş olsalardı bügün iktidardık.Başarılarının devamını diliyorum.Yaşasın tam bagımsız Türkiye Cumhuriyeti.
 Gülfem
 3 Mayıs 2018 Perşembe 13:18
Biz kazanacağız..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir