MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de o ilçe başkanından çifte istifa!
Politika
31 Temmuz 2018 Salı 19:56

CHP İzmir'de o ilçe başkanından çifte istifa!

CHP İzmir'de flaş bir gelişme yaşanıyor... Olağanüstü kurultay için imza veren ancak imza süresinin son günü imzasını geri çektiği öğrenilen CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam'ın, Kocaoğlu ve ekibinden gelen tepkiler sonrası ilçe başkanlığı ve belediye meclis üyeliği görevlerinden istifa kararı aldığı öne sürüldü.

GERÇEKİZMİR - CHP'de 24 Haziran seçimleri sonrası başlayan olağanüstü kurultay tartışması beraberinde imza hareketini getirdi. Değişim isteyen partililerin başlattığı imza hareketinde tüzük gereği 15 günlük süre dolarken gözler yeterli imza sayısının toplanıp toplanılmadığına çevrildi.

İmza hareketi özelinde İzmir'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Daha önce olağanüstü kurultay için imza veren Cansu Baykara imzasını geri geçerken imza süresinin son günü de CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ile Ödemiş İlçe Eski Başkanı Nazan Dönmez'in de imzaları geri çektiğinin ortaya çıkması büyük yankı uyandırdı.

Edinilen bilgiye göre değişimden yana tavır koyan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ekibinin imzasını geri çeken Çam'a sert tepki gösterdiği, Çam'ın da istifa kararı aldığı öğrenildi. Çam'ın hem ilçe başkanlığı hem de belediye meclis üyeliği görevlerinden istifa ettiği öne sürüldü. Çam, hem Güzelbahçe hem de Büyükşehir meclis üyesiydi.

Çam'ın konuyla ilgili yarın açıklama yapması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 düriye
 1 Ağustos 2018 Çarşamba 03:51
Hem ilçe meclis üyesi, hem il meclis üyesi, hem ilçe Bşk. hemde kurultay delegesi. bir kişiye bu kadar görev partide başka üye yok sanırım. tabiki bu kadar görev için de bunalıma girmiş, cok yazık.
 Cengiz cansız
 1 Ağustos 2018 Çarşamba 00:14
Bunlar nasıl siyasetçi nasıl chp li niçin imza verdin niçin geri aldın valla o görevde kalma sn çam
 Kasım
 31 Temmuz 2018 Salı 20:16
Aziz bey niye çok sert tepki veriyorki.Nedir bu hırs.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir