MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de o meclis üyesi için 'geçici ihraç' kararı!
Politika
2 Nisan 2021 Cuma 17:17

CHP İzmir'de o meclis üyesi için 'geçici ihraç' kararı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetimi tarafından 'kesin ihraç istemi' ile İl Disiplin Kurulu'na sevk edilen CHP Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Levent Çağlarsu hakkında kurul geçici ihraç (1 yıl) kararı verdi. Disipline sevk edilen bir diğer meclis üyesi İzel Zengiobuz Derinsu ise hakkındaki 2 dosya nedeniyle bir kez daha savunmaya çağrıldı.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir İl Örgütü’nde disiplin mesaisi sürüyor.

Gaziemir’de haklarında disiplin dosyası hazırlanan meclis üyeleri Levent Çağlarsu ile İzel Zengiobuz Derinsu hakkında flaş gelişme yaşandı.
 

Meclis toplantılarında sık sık Belediye Başkanı Halil Arda ile karşı karşıya gelen ve Başkan Arda ile ilgili ‘diktatör’ benzetmesi yapması nedeniyle hakkında disiplin dosyası hazırlanıp,  kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Levent Çağlarsu’yla ilgili karar çıktı.

Disiplin kurulu,  Çağlarsu hakkında geçici ihraç (1 yıl) kararı verdi.
 
Öte yandan disipline sevk edilen bir diğer meclis üyesi İzel Zengiobuz Derinsu ise hakkındaki 2 dosya nedeniyle bir kez daha savunma vermeye gelecek. Derinsu hakkında karar 2. Dosya hakkında da savunma verdikten sonra verilecek. Derinsu hakkında, Arda'ya muhalif 10 meclis üyesi il başkanlığına şikayet dilekçesi vermişti. Derinsu ilk dosyayla ilgili savunmaya Belediye Başkanı Arda ile birlikte gelmişti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir