MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir’de online takip dönemi: Aplikasyon yüklendi!
Politika
23 Ekim 2023 Pazartesi 08:25

CHP İzmir’de online takip dönemi: Aplikasyon yüklendi!

İl Başkanı Aslanoğlu’nun talimatıyla hayata geçirilen çalışma kapsamında il yöneticileri, ilçe başkanları ve disiplin kurulu üyelerinin cep telefonlarına aplikasyon yüklendi. Parti içi çalışmalar bu sistem sayesinde günlük takip edilebilecek. Sistem sayesinde il başkanlığı ve ilçe başkanları arasında koordinasyon daha da güçlenecek.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir’de online takip dönemi başlıyor.

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun talimatıyla hayata geçirilen çalışma kapsamında il yöneticileri,  ilçe başkanları ve disiplin kurulu üyelerinin cep telefonlarına aplikasyon yüklendi.

Yüklenen uygulamaya il yöneticileri ve ilçe başkanları aylık olarak programlarını girecek. Yapılan ziyaretler, yerine getirilen görevler ile basın açıklamaları gerçekleştikçe uygulamaya yüklenecek.

İl Başkanı Aslanoğlu hem il yöneticilerinin hem de ilçe başkanlarının parti içi çalışmalarını bu sistem sayesinde günlük takip edebilecek.

İl Başkanlığı verilen görevlerin yapılıp yapılmadığını da bu uygulama sayesinde görebilecek.

Sistem sayesinde il başkanlığı ve ilçe başkanları arasında koordinasyon daha da güçlenecek.

İl başkanlığı, ilçe örgütlerinin ne kadar çalışıp çalışmadığını, ziyaret mesailerini ve hayata geçirecekleri projeleri takip edebilecek.

Özellikle uygulama sayesinde  ilçe başkanlarının yaptığı çalışmalar veri olarak arşivlenecek. İlçe başkanlarının ve il yöneticilerinin önümüzdeki yıllarda herhangi bir göreve talip olmaları halinde arşivlenen veriler Genel Merkeze sunulabilecek.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir