MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de parti içi yarış yola çıktı: 3 ilçede delege seçimi heyecanı!
Politika
3 Temmuz 2023 Pazartesi 17:53

CHP İzmir'de parti içi yarış yola çıktı: 3 ilçede delege seçimi heyecanı!

CHP İzmir Örgütü'nde kongre takvimi işlemeye başladı, parti içi yarış heyecanı Karabağlar'da 8, Torbalı'da 2 ve Bornova'da 1 mahallede yapılan delege seçimleriyle start aldı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Genel Merkezin kongre takvimini açıklamasının ardından parti için yarış yola çıktı. 

İzmir'de de kongre ve kurultay süreci mahalle delege seçimleriyle start aldı. Takvimin ilk gününde 3 ilçede sandık kuruldu. Karabağlar, Bornova ve Torbalı'nın bazı mahallelerinde gerçekleşen sandık mesaisi sonunda delegeler seçildi. 

KARABAĞLAR'DA 8 MAHALLEDE SEÇİM HEYECANI 
Karabağlar'da seçim startı 8 mahalle ile verildi. İlçe Başkanı Bülent Sözüpek’in doğal delege olduğu Yurdoğlu Mahallesi'nde seçim ortak listeyle gerçekleştirildi. Başkan Sözüpek'in uzlaşı mesajı verdiği süreçte yapılan seçimin ardından Yurdoğlu Mahallesi'nin 9 yeni delegesi de belli oldu. 

Karabağlar'da Yurdoğlu dışındaki ilk gün mesaisinde Tırazlı, Kavacık, Selvili, Doğanay, Karabağlar, Yaşar Kemal ve Osman Aksüner mahallelerinde de sandık kuruldu. Bu mahallelerde de seçimlerin tek liste ile gerçekleştirildi. 

BORNOVA VE TORBALI'DA DA SEÇİM MESAİSİ BAŞLADI 
Bornova’da delege seçimlerinin ilk gün takviminde tek mahallede seçim yapıldı. Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki seçim salonun doluluğu nedeniyle başka bir tarihe ertelenirken, Birlik Mahallesi'nde sandığa tek listeyle gidildi. 

Öte yandan Torbalı'da 3 Temmuz-13 Temmuz arası toplam 60 mahallede gerçekleştirilecek delege seçimi maratonunun startı da Tepeköy ve Ertuğrul mahallelerinde gerçekleşen sandık mesaisi ile başladı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir