MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de program hazır, adaylar sahaya iniyor!
Politika
29 Mayıs 2018 Salı 18:13

CHP İzmir'de program hazır, adaylar sahaya iniyor!

CHP İzmir’de il başkanlığı ve SKM tarafından birinci ve ikinci bölge adayları için özel bir seçim kampanya programı hazırlandı. Startın yarın verileceği programa göre CHP İzmir Milletvekili aday adayları en az iki, en fazla üçerli gruplar halinde sahaya inecek. 

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçim için gün sayarken, milletvekili aday listelerinin belli olmasının ardından geride kalan hafta Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) resmi açılışını yapan CHP İzmir Örgütü de sahaya iniyor! 

CHP İzmir’de il başkanlığı ve SKM tarafından birinci ve ikinci bölge adayları için özel bir seçim kampanya programı hazırlandı. 

Startın yarın (Çarşamba) verileceği programa göre CHP İzmir Milletvekili aday adayları en az iki, en fazla üçerli gruplar halinde sahaya inecek. 

Adaylar ilçelerde gündüz bölümünde sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve esnaflarla buluşacak, akşam da çalışma yürüttükleri ilçede iftar programına katılacak. CHP İzmir Adayları’nın saha çalışmaları iftardan sonra ise ev ziyaretleriyle sürecek. 

CHP İzmir’de program haftalık olarak hazırlanırken, Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve Birinci Bölge Birinci Sıra Adayı Tuncay Özkan Ankara’daki mesaisi nedeniyle ilk hafta çalışmalarına katılamayacak. 

Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirerek ayağını kıran İkinci Bölge İkinci Sıra Adayı Selin Sayek Böke de tedavisi sürdüğü ve ayağının durumu saha çalışmalarına tam hazır olmadığı için programa ilerleyen haftalarda dahil olacak. 

24 Haziran’daki seçim için bir kez daha İzmir İkinci Bölge Birinci Sıra’dan aday olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise süreçte kente mini mitinglerden oluşan iki ya da üç ziyaret yapması bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir