MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de seçim zamanı: İlk sandıklar hangi ilçelerde kurulacak?
Politika
6 Eylül 2017 Çarşamba 08:25

CHP İzmir'de seçim zamanı: İlk sandıklar hangi ilçelerde kurulacak?

CHP İzmir’de delege seçimleri Pazar günü start alıyor. Sandık kuracak ilçeler arasında Bornova, Karabağlar ve Çiğli de var. Bazı ilçe örgütleri yeni bir erteleme ihtimali nedeniyle tarihleri netleştirmedi.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de bir yandan olağan kongre takvimi işlemeye devam ederken bir yandan da kulaklar Genel Merkez’den gelecek haberde...

ERTELEME BEKLENTİSİ VAR
Daha önce ertelenen takvime göre 10 Eylül’de delege seçimlerinin startı verilecek. Ancak ilçe örgütlerinde Ankara’dan birkaç gün içinde yeniden erteleme haberi gelebilme ihtimaline yönelik bekleyiş var. 

BORNOVA VE ÇİĞLİ’DE BAŞLIYOR
10 Eylül Pazar günü sandık kurulacak ilçeler arasında Bornova, Çiğli, Karabağlar ve Güzelbahçe var.

Bornova’da Pazar günü Gaziosmanpaşa, Erzene, Kızılay, Meriç ve Yeşilova mahallelerinde seçim var.

Pazar günü sandık mesaisinin yaşanacağı bir diğer ilçe de Çiğli… Çift liste rekabetinin yaşanması beklenen Çiğli’de Yakakent, Ataşehir, Evka-2, Küçükçiğli, Balatçık, Yenimahalle, Atatürk,Köyiçi, Evka-6, Ahmet Taner Kışlalı ve Esentepe gibi mahallelerde delege seçimi yapılacak.

Az mahallesi olan Güzelbahçe’de 10 Eylül’de delege seçimini gerçekleştirecek.

Fazla mahallesi olan ilçelerden olan Karabağlar’da da pazar günü Barış ve Aşık Veysel mahallelerinde sandık mesaisi var.

KONAK, BUCA, BAYRAKLI BEKLEMEDE
Konak, Buca ve Bayraklı ilçe başkan ve yönetimleri Ankara’dan gelecek haber doğrultusunda gün içinde veya yarın (Çarşamba) seçim tarihleri noktasında karar alacak. 

Karşıyaka da ise delege seçimlerinin ay sonu, Ekim başı yapılması planlanıyor.

Narlıdere’de ise delege seçimleri ayın 20’sinde başlayacak.
Balçova’da delege seçimleri Ekim ayında yapılması planlanıyor. Gaziemir de delege seçimleri için acele etmeyecek ilçelerden.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 PARTİLİ
 6 Eylül 2017 Çarşamba 14:24
Henüz ilçe başkanlarının hangi mahalle seçimini hangi yerde,hangi saatte,kim tarafından yapılacağının listelerini il başkanlığı ve genel merkeze vermeden 5 gün önce ilan etmesini doğru bulmuyorum tüzük ve yönetmeliklerde ayrıca genel uygulamalarda en az 10-15 gün önce ilçe başkanlıklarına asılarak ilan edilmeli,kendi üyesine baskın seçim yapmak isteyan ilçe başkanları bu konuda önümüzdeki süreçte benim haberim olmadı diyen üyeye nasıl yanıt verecekler.?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir