MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de 'ses kaydı' komisyonu!
Politika
18 Kasım 2021 Perşembe 18:12

CHP İzmir'de 'ses kaydı' komisyonu!

İl Yönetimi haftalık olağan toplantısında CHP Konak'ta Gruşçu'nun başkanlık görevinden istifa etmesiyle sonlanan ses kaydıyla ilgili ses kaydını alan partili hakkında disiplin komisyonu kurulmasını kararlaştırdı. Öte yandan CHP İl Başkanlığı’nın yeni binaya taşınma tarihi de belli oldu.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. 

Toplantının ana gündem maddesi CHP Konak’ta Çağrı Gruşçu’nun başkanlıktan istifasıyla sonlanan ses kaydı krizi oldu. İl Yönetimi krizle ilgili olarak komisyon kurulmasını kararlaştırarak bir disiplin soruşturması süreci başlattı. Buna göre ilgili komisyon süreci araştıracak ve Gruşçu’nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a hakaret ettiği ifade edilen konuşmaları kaydeden CHP Konak Üyesi Deniz Gökdoğan’ı dinleyerek hakkında disiplin cezası verilip verilmemesi konusunu karara bağlayacak. Gökdoğan'ın ihracı isteniyor. 

Ayrıca CHP Kınık üyesi işadamı Ferruh Bodur da disiplin kuruluna sevk edildi. Kınık ilçesine kayyum atanması sonrasında ‘kullandığı ifadeler nedeniyle Bodur hakkında disiplin işlemi başlatıldı. 

VE YENİ BİNA AÇILIYOR 
Öte yandan CHP İl Başkanlığı’nın yeni binaya taşınma tarihi de belli oldu. CHP İl Başkanlığı gelecek hafta Salı günü Alsancak’taki yeni binaya taşınacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da programına uygun olan bir zamanda kente gelerek il başkanlığının yeni binasının resmi açılışını yapacak 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Bravo Deniz
 19 Kasım 2021 Cuma 09:00
Kardesim helal olsun sana ilce binasinda sana yapilan haksizligin hesabini sordun Basini dik yuregini ferah tut
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir