MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'de vekiller de sahaya iniyor!
Politika
24 Şubat 2019 Pazar 09:01

CHP İzmir'de vekiller de sahaya iniyor!

CHP İzmir’de Milletvekilleri’nin saha çalışma programı belli oldu.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - CHP İzmir yerel seçim çalışmalarını hızlandırdı.  İl başkanlığı, Milletvekilleri’nin saha çalışma programlarını netleştirildi.

İl başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında Buca, Menderes, Karabağlar İlçelerinden Sorumlu Milletvekili Ednan Arslan, Torbalı, Menderes, Selçuk İlçelerinden Sorumlu Milletvekili Murat Bakan, Bornova, Kemalpaşa, Kınık İlçelerinden Sorumlu Milletvekili Mahir Polat, Ödemiş, Bayındır, Kemalpaşa İlçelerinden Sorumlu Milletvekili Atilla Sertel,  Karaburun, Çeşme, Seferihisar, Çeşme, Urla İlçelerinden Sorumlu Milletvekilinin Tacettin Bayır, Bakırçay Bölgesi İlçelerinden sorumlu Milletvekilleri; Kamil Okyay Sındır ve Bedri Serter oldu. 

Milletvekillerinden Selin Sayek Böke’nin ekonomi ve iş dünyası ile igili çalışmalarda bulunmak üzere görevlendirildiği bildirildi. 

Öte yandan Kani Beko, Özcan Purçu ve Mehmet Ali Çelebi ise İzmir’in tüm ilçelerinde emek dünyası, sendikalar, Roman vatandaşlar, gençler, teknoloji dünyası ve bu başlıklar altında faaliyet gösteren STK’lar ile ilgili çalışmalar yapmak üzere görevlendirildi.

İzmir Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan Genel Merkez görevlendirmesiyle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting programlarının organizasyonu ve koordinasyonu için görevlendirilmişti.

Programla ilgili vekillerin bilgilendirildiği öğrenilirken, kendi istedikleri bölgelerde de çalışma yapabilecekleri ancak il başkanlığının belirttiği programda sorumlu oldukları bölgelere ağırlık vermesi gerektiği belirtildi.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kamil
 24 Şubat 2019 Pazar 20:05
Bornova sokakları mahire polatı bekliyor
 bucalı
 24 Şubat 2019 Pazar 10:19
buca sokakları hakkını savunamadıgınız suat nezir in hecanı ile sizi bekliyoruz elele gezelim gelin adalet sokaktadır....
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir