MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'den 4 seçim üssü hamlesi!
Politika
29 Mart 2023 Çarşamba 20:58

CHP İzmir'den 4 seçim üssü hamlesi!

CHP İl Yönetim Kurulu toplantısında seçim çalışmaları masaya yatırılırken, Basın Sözcüsü Yıldız, "İzmir birinci bölgede Konak ve ikinci bölgede Karşıyaka’da birer milletvekili seçim ofisi, yine Konak’ta cumhurbaşkanlığı merkez seçim ofisi ve seçimlerde ilk kez yapılacak bir çalışmayla oluşturulan gençlik merkezi ofisi açılacak" açıklamasını yaptı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısı İl Başkanı Şenol Aslanoğlu idaresinde gerçekleştirildi. 

Toplantıda seçim çalışmaları ve milletvekili aday adayları tanıtım töreninin yanı sıra kentte açılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim ofisleri konusu masaya yatırıldı. 

İZMİR'E 4 SEÇİM OFİSİ 
Toplantı hkkında bilgilendirmede bulunan CHP İzmir Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, "Milletin iktidarının kurulacağı ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye cumhuriyetinin 13. Cumhurbaşkanı ilan edileceği seçime günler kala, yönetim kurulumuzda devam eden saha çalışmaları ile sandık ve seçim güvenliği ile ilgili hazırlıklarımızı görüştük. Yönetim kurulumuzda, İzmir’de il başkanlığımızın açacağı seçim ofisleri hakkında da değerlendirmelerde bulunduk. İzmir birinci bölgede Konak ve ikinci bölgede Karşıyaka’da birer milletvekili seçim ofisi, yine Konak’ta cumhurbaşkanlığı merkez seçim ofisi ve seçimlerde ilk kez yapılacak bir çalışmayla oluşturulan gençlik merkezi ofisi açılacak. Bu ofislerin tamamı kullanıma ve hizmete açmaya hazır halde. Birkaç gün içinde il başkanlığımızın ofislerini İzmirlilerin hizmetine sunacağız" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir