MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'den Ankara'ya tam kadro 'Lider'e destek' çıkarması!
Politika
5 Mart 2023 Pazar 18:28

CHP İzmir'den Ankara'ya tam kadro 'Lider'e destek' çıkarması!

Akşener'in masadan kalkma kararıyla yaşanan krizin ardından gözler 5'li masanın Pazartesi günü yapacağı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanması beklenen toplantıya çevrilirken, CHP İzmir'de de 'Lider'e destek hazırlıkları başladı. Buna göre CHP İl Başkanı Aslanoğlu, İl Yönetimi, 30 ilçe başkanı ve 30 ilçeden yönetici ve partililer Pazartesi sabahı Ankara'ya çıkarma yapacak.

GERÇEKİZMİR - Millet İttifakı’nda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yaşanan aday krizi sonrası masadan kalktıklarını açıklamasıyla yaşanan depremin ardından gözler 5’li masanın yeni haftanın ilk gününde yapacağı oturuma çevrildi. 

Cumhurbaşkanı adayının ve geçiş süreci yol haritasının daha önce kararlaştırıldığı gibi 6 Mart Pazartesi günü kamuoyu ile paylaşılacağı kaydedilmesinin ardından artık CHP, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan 5’li masanın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığını açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor. 

CHP Örgütleri’nden bu kapsamda ‘Lider’e destek hazırlıkları da başladı. Buna göre CHP İzmir Örgütü İl Başkanlığı’nın aldığı kararlar Ankara’ya çıkarma yapacak. 

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İl Yönetimi'nin yanı sıra 30 ilçe başkanı da Pazartesi sabahı Ankara'nın yolunu tutacak. CHP'de ayrıca 30 ilçeden kalkan otobüsler ilçe yönetimlerini ve partilileri de Ankara'ya taşıyacak. 

CHP İzmir Örgütü'nün kararın açıklanmasının ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Genel Merkez önünde tam kadro ve coşkulu bir destek vermesi bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Erdal Kalpakçıoğlu
 5 Mart 2023 Pazar 19:10
Cumhurbaşkanlığı hayırlı olsun ????????
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir