MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'den 'Cumhuriyet Kıraathanesi' projesi: 'Özel' açılış planlanıyor
Politika
2 Ekim 2024 Çarşamba 09:00

CHP İzmir'den 'Cumhuriyet Kıraathanesi' projesi: 'Özel' açılış planlanıyor

CHP İzmir İl Başkanlığı 'Cumhuriyet Kıraathanesi' açmaya hazırlanıyor. İlki Karaburun’da ikincisi Selçuk’ta açılacak Cumhuriyet Kıraathanesi', geçmişteki parti kıraathanelerine benzer bir konseptte olacak. Bu doğrultuda özel bir dekorasyon çalışması yürütülüyor. Açılış için 29 Ekim düşünülürken, CHP Lideri Özel’in katılımıyla açılışın gerçekleşmesi planlanıyor.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, özel bir çalışmayı hayata geçirmek için gün sayıyor. İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun talimatıyla il başkanlığı, ‘Cumhuriyet Kıraathanesi’ açmaya hazırlanıyor.

Mülkiyeti partiye ait noktalarda geçmişteki parti kıraathanelerine benzer bir konseptte olacak 'Cumhuriyet Kıraathaneleri için il başkanlığı özel bir dekorasyon çalışması yürütüyor.

İlki Karaburun’da ikincisi Selçuk’ta açılacak 'Cumhuriyet Kıraathanesi''nde kütüphane, nostaljik fotoğraf ve eşyalar da olacak. 

Açılış için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düşünülürken, CHP Lideri Özgür Özel’in katılımıyla açılışın gerçekleşmesi planlanıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir