MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir'den Dilruba'ya pastalı doğum günü kutlaması!
Politika
27 Ağustos 2024 Salı 10:59

CHP İzmir'den Dilruba'ya pastalı doğum günü kutlaması!

İzmir’de Tüylü Mikrofon isimli Youtube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan Dilruba K.’nın tutukluluğu devam ediyor. CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu Dilruba’nın doğum günü olması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Aslanoğlu, “Dilruba’nın bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını istiyoruz. Dilruba doğum günün kutlu olsun” dedi.

GERÇEKİZMİR - İzmir’de Tüylü Mikrofon isimli Youtube kanalının yaptığı sokak röportajında konuşan Dilruba K.’nın “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ile “cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Avukatları tutukluluk kararına itiraz ederken mahkeme Dilruba K.’nın Cumhurbaşkanına hakaret suçu ile ilgili olarak yurt dışına çıkış yasağı koydu ve tahliye kararı verdi fakat halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu ile ilgili yapılan itiraz reddedildi ve tutukluluğuna devam kararı verildi.

DİLRUBA'YA PASTALI KUTLAMA

15 gündür tutukluluğu devam eden Dilruba’nın bugün doğum günü olması nedeniyle CHP İzmir’de pastalı kutlama yapıldı. Dilruba’ya kutlama mesajı gönderilirken İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Sokak röportajında fikirlerini beyan etti diye içeride yatan İzmir’in kızı Dilruba’nın bugün doğum günü. Maalesef dışarı bizlerin arasında olması gereken, sadece fikirlerini beyan ettiği için hiç olmaması gereken bir yerde hapishanede olan Dilruba’nın bir an önce özgürlüğüne kavuşmasını istiyoruz. Dilruba doğum günün kutlu olsun” dedi.

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 hakan düz
 27 Ağustos 2024 Salı 13:04
kadın hapisde siz pasta kutlaması yapıyorsunuz daha düzgün işlerle uğraşsanız abuk sabuk işleri bıraksanız nasıl olur acaba şehirde o kadar önemli iş varken hapiste olan bayana pasta kestik diyerek komik oluyorsunuz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir